Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyeneknek mi baja?
Ismerkedtem egy sráccal online, mindenáron azt akarta, hogy menjek át hozzá. Felajánlottam, hogy üljünk be kávéra, meg elmondtam h én ismeretlenek lakására nem megyek.
Mindenhogy tagadta, hogy nem szexelni akar.
Szerintetek? Fejembe nem fér, hogy valaki hogy tudja ezt ilyen ártatlanul nyomatni. Ki a franc engedne fel a lakására egy idegenet? Nyilván az aki csak szexet akar.
"Felajánlottam, hogy üljünk be kávéra, meg elmondtam h én ismeretlenek lakására nem megyek."
Jó ez így első randinak, ne is menj bele másba.
#5 igazad van. Azon dobbenek le, hogy meg majdnem elerte, hogy en erezzem magamat hulyen.
Meg hogy en ha hiszem ha nem csak olelesre vagyik. Meg nrhez neki talit osszehozni. Probalkozott addig, mig mondtam neki h hat en elsokorben csak baratkozni akarok es alakul ahogy alakul. 🙂 na akkor rajott nem vagyunk kompatibilisek.🙂
Kihasznalas szo jutott nekem is eszembe.
#4 ijeszto alternativa 😅 narci fele onzo, kisse bantalmazo ferfihoz volt mar kozom. Azota megtanultam, hogy a minimum, hogy uriember a masik es kooperativ. Persze oda-vissza. Meg egy trauma nem kell.
Önzőség, ez volt ennek is a baj.
5 vagyok.
Értettem amúgy hogy érted.
De ilyen pasik vannak bőven...kerülni kell őket. :) 10-ből lehet talán egy, aki tényleg nem dugni akar...de akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!