Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyeneknek mi baja?

Figyelt kérdés

Ismerkedtem egy sráccal online, mindenáron azt akarta, hogy menjek át hozzá. Felajánlottam, hogy üljünk be kávéra, meg elmondtam h én ismeretlenek lakására nem megyek.

Mindenhogy tagadta, hogy nem szexelni akar.

Szerintetek? Fejembe nem fér, hogy valaki hogy tudja ezt ilyen ártatlanul nyomatni. Ki a franc engedne fel a lakására egy idegenet? Nyilván az aki csak szexet akar.

dec. 6. 22:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kávézó miért nem volt jó neki? Dugni akart.
dec. 6. 22:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Még hozzátenném, hogy nem vette az egóm ezt zokon. Viszont tényleg le vagyok döbbenve ezen, eddig bárkivel taliztam ismerkedés során mindegyikőjük normális volt.
dec. 6. 22:54
 3/12 A kérdező kommentje:
#2 szerintem is, de annyira nyomatta hogy nem azt akar, meg félreértem. Le vagyok döbbenve, hogy ekkora hülyének is próbáltak nézni. Vagy vki 30 éves fejjel még nem nőtt ki a kamuparádéból.
dec. 6. 22:56
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Valami gyakoroló szociopata lehetett, aki csak használja az embereket, és a cél szentesíti az eszközt jegyében bármit bevet. Ezek tényleg tudnak úgy hazudni, mintha őszintén azt hinné hogy a valóságot mondja. És megsértődni, ha aztán nem hiszed el neki.
dec. 6. 23:13
 5/12 anonim ***** válasza:
79%
30 éves fejjel mit vagy ezen ledöbbenve?
dec. 6. 23:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

"Felajánlottam, hogy üljünk be kávéra, meg elmondtam h én ismeretlenek lakására nem megyek."

Jó ez így első randinak, ne is menj bele másba.

dec. 6. 23:17
 7/12 A kérdező kommentje:

#5 igazad van. Azon dobbenek le, hogy meg majdnem elerte, hogy en erezzem magamat hulyen.

Meg hogy en ha hiszem ha nem csak olelesre vagyik. Meg nrhez neki talit osszehozni. Probalkozott addig, mig mondtam neki h hat en elsokorben csak baratkozni akarok es alakul ahogy alakul. 🙂 na akkor rajott nem vagyunk kompatibilisek.🙂

Kihasznalas szo jutott nekem is eszembe.

#4 ijeszto alternativa 😅 narci fele onzo, kisse bantalmazo ferfihoz volt mar kozom. Azota megtanultam, hogy a minimum, hogy uriember a masik es kooperativ. Persze oda-vissza. Meg egy trauma nem kell.

Önzőség, ez volt ennek is a baj.

dec. 6. 23:29
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

5 vagyok.

Értettem amúgy hogy érted.

De ilyen pasik vannak bőven...kerülni kell őket. :) 10-ből lehet talán egy, aki tényleg nem dugni akar...de akkor is.

dec. 6. 23:44
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Instant szexet akar, nulla befektetett energiával, és persze ingyen. Az ilyen hülyékre nem kell időt vesztegetni.
dec. 7. 06:18
 10/12 anonim ***** válasza:
99% csak dugni akar és kamuzik, és azért erősködik ennyire, mert te voltál az egyetlen, aki válaszra méltatta és nem ereszti. Maradék 1% meg szintén a legtöbb nő számára felejtős kategória: durva szociális fóbia vagy extra mélyszegény csóró vagy extra garasoskodó vagy baromi lusta no effort ember.
dec. 7. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!