Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy döntöttem mostantól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy döntöttem mostantól átgázolok az embereken, mert az ilyeneknek van jó életük. Igazam van?

Figyelt kérdés
Az ilyenek szerencsések a párkapcsolatban is, meg az életben is. Sok bántást kaptam az élettől. Árulkodom emberekre az osztályomból, akikre van is okom árulkodni. Lekoptattam egy fiút pedig azzal hogy nem akarok kapcsolatot, és átnézek rajta.
2015. jan. 12. 18:11
 1/9 anonim ***** válasza:

hát na rajta csak tessék....

csak tudod, aki ilyen ember, az nem izél azon, hogy na most ő megbosszulja, hogy őt szopatták, hanem nagyobbrészt az motiválja, hogy neki jó legyen.

2015. jan. 12. 18:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Igazad is van, meg nem is. Attól, hogy te is ugyanolyan köcsög leszel, jobb lesz bármi is?
 3/9 Takacs Laszlo 15 ***** válasza:
Egy pszichologussal tobbet ernel.
 4/9 anonim ***** válasza:
Pacsi! Max.senki nem fog Veled szóba állni :)
 5/9 anonim ***** válasza:
ja meg azért abba gondolj bele, hogy mennyi konfliktusa van az ilyen embereknek. Nagyon viszontagságos életük van azért.
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen Tom Denem, igazad van. De a lelked nem fogja megköszönni...
2015. jan. 12. 18:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát ha mindenkit lekoptatsz és átnézel rajta aligha lesz párkapcsolatod.
2015. jan. 12. 18:13
 8/9 anonim ***** válasza:

Kakaó gengszter "Árulkodom emberekre, Lekoptattam egy fiút".

Egy rossz kislány :D

2015. jan. 12. 18:15
 9/9 anonim ***** válasza:
grat hogy a tömött sorba álltál a birkák közé. Sikeres akarsz lenni hát egészségedre... Nagy ház nagy autó felszínes krapek, ez kell a boldogsághoz, mert ez van a tvben. A te döntésed.
2015. jan. 12. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!