Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit számít egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít egy férfi esetében, hogy jó teste van? Hány pontot javít?

Figyelt kérdés

Most ne a túlsúlyos/elhízott férfiakhoz viszonyítsunk, hanem vegyük azt alapállapotnak, ha egy férfi nem kórosan sovány de nincs rajta súly felesleg. Viszont nincsenek is nagy izmai, hanem ilyen ülőmunkához elegendőek. Széles válla van, a feneke sem lapos, tehát megvannak az adottságai, de izmai azok még egyáltalán nem látványosak, tehát ez az alapállapot.

Ehhez képest mennyit dob a férfin az hogyha kidolgozza a testét mondjuk egy tökéletes szintre? A tökéletes szint az meg nem ilyen csúnyán, aránytalanul túlgyúrt valaki, hanem ilyen görög isten test.

Ez hány pont különbség az összérték skáláján 1-10-ig?

dec. 6. 14:21
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Mivel nálad az alap állapot is jó, így olyan drasztikusan nem növelné az esélyeidet. Nem kell a tökéletes "görög isten" testre gyúrni, de mondjuk az jó ötlet, ha heti 2-szer, 3-szor elmész edzeni. Kis izmot is magadra szednél, meg neked is jót tenne, főleg ülőmunka mellett. Nem kell kigyúrni magad és olyanra törekedni, ami aránytalanul sok munkával járna ahhoz képest, amennyi haszna van. A normál testalkat (nem sovány és nem is túlsúlyos) egy kis izommal a legtöbb nőnek bejön.
dec. 6. 20:02
 12/43 anonim ***** válasza:
Szerintem közel sem annyit mint egy nőnek. 0 és 1 között. Másképp működik egy nő szexualitása, sokkal több mindent vizsgálnak hogy elég jó vagy-e, nem vonzódnak közel sem a férfiak testéhez vizuálisan úgy mint mi fordítva, így szimplán, hogy jó testű vagy férfiként, azzal semmire nem fogsz menni.
dec. 6. 20:22
 13/43 A kérdező kommentje:

12-es

Ez így igaz. Önmagában semmire sem elég egy jó test egy férfi esetén. Viszont ez mindenre igaz. Önmagában véve sem a jóképűség, sem a magasság, sem a magabiztosság, sem a pénz sem a vagyon nem elég semmire ha csak az van.

Nyilván az összérték számít. Kérdés az, hogy a tökéletes test (pl. Brad Pitt 1998-2000 között) mennyit számít az alapállapothoz képest, ami a teljes edzetlenség.

dec. 6. 20:37
 14/43 anonim ***** válasza:

Nem rosszindulatból, de nem értem a felvetésed, kb saját magad válaszoltad meg az alsó bekezdésben feltett kérdésedre, hogy kb semmit.

A legtöbb nő nála objektíven rosszabb testű férfival van például, és csak azért mert van tegyük fel egy szálkás, kockáshasú tested, erre ugyanúgy nem kíváncsi senki mint egy skinny fatre vagy egy dad bodra.

Persze nem vagyok nő, de ők kb ugyanezt szokták írni az ilyen jellegű kérdésekre.

dec. 6. 20:48
 15/43 A kérdező kommentje:

A kérdés az, hogy mennyit dob az összértéken. Ha már Brad Pitt-et hoztuk fel példának, tudtad hogy 28 évesen a Keleti-pályaudvaron csövezett egy éjszakát, miután kidobta az akkori (amúgy átlagos külsejű) menyasszonya? Pedig annyi idősen igen helyes fiú van. De önmagában véve még arra sem volt elég, hogy egy átlagos feleséget szerezzen magának.

Azután vált híressé és gyúrta ki magát, és ez a kettő annyit dobott az értékén, hogy bármelyik nőt megkaphatta, Jennifer Anniston-nal is akkor jött össze amikor így nézett ki:

[link]

[link]

[link]

Véletlen lenne? Szerintem nem az.

dec. 6. 20:56
 16/43 anonim ***** válasza:

(pl. Brad Pitt 1998-2000 között)

Az jó, olyat ha összehozol, nőnek az esélyeid az biztos.

dec. 6. 21:44
 17/43 anonim ***** válasza:
Nekem nem sokat dobna. Az arc, a személyiség egy átlagos fizikummal párosulva már markánsan bekategorizálja az embert valahova. Ha így vonzó, akkor a kigyúrt testtel max 1-2 pontot javít magán az én szememben. Azzal, hogy valakinek brutál jó teste van, de hozzá egy számomra nem vonzó arc pl, nem megyek sokra, attól még ugyanúgy nem fogom kívánni.
dec. 6. 22:14
 18/43 anonim ***** válasza:
51%

Nekem ez a Brad Pitt test nem tetszik, ez nagyon "dehidratált".

De Justin Hartleyhoz jó lehet odabújni.

[link]

dec. 7. 01:49
 19/43 anonim ***** válasza:
0%

Hát figyelj minden nő más. Itt van pár kategória :

1, aki szorgalmas , tanul, törekvő anyagias> neki oylan pasi a nyerő aki húsz diplomás / nyelvvizsgas

2, felszínes > nekik kell a vékony magas , vagy gyurma edző férfi , jóképű is legyen

3. Kihasznalós > nekik pénzes férfi kell , saját lakás, autó , milliós fizu

4, rosszfius szexcentrikus > nekik az kell hogy erőt / magabiztosságot sugározz. Nagy legyen a farok és szét tud baxni.

dec. 7. 07:05
 20/43 anonim ***** válasza:
19, általában a 4 keverékét keressük, mert egy kapcsolatban minden számít, nem csak 1 dolog.
dec. 7. 14:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!