Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyit számít egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit számít egy férfi esetében, hogy jó teste van? Hány pontot javít?

Figyelt kérdés

Most ne a túlsúlyos/elhízott férfiakhoz viszonyítsunk, hanem vegyük azt alapállapotnak, ha egy férfi nem kórosan sovány de nincs rajta súly felesleg. Viszont nincsenek is nagy izmai, hanem ilyen ülőmunkához elegendőek. Széles válla van, a feneke sem lapos, tehát megvannak az adottságai, de izmai azok még egyáltalán nem látványosak, tehát ez az alapállapot.

Ehhez képest mennyit dob a férfin az hogyha kidolgozza a testét mondjuk egy tökéletes szintre? A tökéletes szint az meg nem ilyen csúnyán, aránytalanul túlgyúrt valaki, hanem ilyen görög isten test.

Ez hány pont különbség az összérték skáláján 1-10-ig?

dec. 6. 14:21
A kérdező szavazást indított:
0 vagy kevesebb, tulajdonképpen nem számít
1
2
3
4
5 vagy több
26 szavazat
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
100%

Az "alapállapot" a tökéletességhez erősen hasonlatos, így kicsit furcsa ez a kérdés.

Ez hasonlóan "jó", mint az "átlagos nő" némelyik itteni kérdésnél, ahol szintén le van írva egy kb. tökély és az az átlag... aha.

Itt is ezt sikerült előadni, csak kicsit máshogyan.

dec. 6. 14:24
 2/43 anonim ***** válasza:
100%

Brutálisan sokat. A nőknek ugyanúgy iszonyú fontos a kinézet és ugyanúgy erősen ösztönből dönt a többségük.

Ha te ezen agyalsz hogy csináld e, szerintem nincs más dolog amivel ennél jobban tudnád a vonzalmad növelni. Hiába lenne pénz vagy önbizalom, a nyers fizikai erő és megjelenés az a legkézzelfoghatóbb férfiasság nekik (ha nem vagy budos és ronda)

dec. 6. 14:33
 3/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kidolgozott test lehet akkora hátrány, mint amekkora előny. Ugyanis, az nem úgy megy, hogy heti 2x lemész edzeni. Az heti 5 edzés és komoly diéta, amihez meg a legtöbb átlag életvitelt folytató nem fog alkalmazkodni. Persze, az eredmény vonzó lesz, csak ki marad meg hosszútávra?

Számomra a normál izomzat + átlagos testalkat (se nem kövér, se nem sovány) + heti két edzés a tökéletes. Nem fog olyan látványos eredményt hozni, de nem is visz annyi energiát és időt és nem köti úgy meg az életet. Viszont szerintem nagyon vonzó.

Nekem a "görög isten test" hatalmas negatívum. Szép, nem is az a kérdés, de otthonra nem kéne.

dec. 6. 14:33
 4/43 anonim ***** válasza:
80%
Szamit de kozel se 5 pontot. Altalaban az arc, magassag mind megelozi az izmossagot kulso ertekeles soran. Ha a szemelyiseget is bele szamitjuk akkor meh nehez pontozni. De ha csak a kulsoseget nezzuk akkor is max 2 pont. Esetleg van ilyen izom fetises no nalluk lehet tobb.
dec. 6. 14:55
 5/43 anonim ***** válasza:
100%
Javít, de olyan nagyot nem. A helyes arc sokat számít, azt nem lehet 5 ponttal javítani. És mlg nem is vettük a személyiséget és belső értékeket. Kizárólag külső szempontból úgy 2 pontot lehet javítani vele, maximum szerintem.
dec. 6. 16:08
 6/43 anonim ***** válasza:
Kb. minden előrébb való.
dec. 6. 16:24
 7/43 anonim ***** válasza:

Bármilyen furcsa a nőnek is fontos, hogy a párjának vonzó testalkata legyen.

Persze van aki ettől el tud tekinteni....

dec. 6. 16:46
 8/43 anonim ***** válasza:
Nekem a test elég másodlagos, ameddig nem a szélsőségesen gebe, hájas vagy túlgyúrt fajta (amikről mindtad, hogy nem szól a kérdés). Az, hogy az arca, kisugárzása vonzzon, ill. hogy nálam magasabb legyen, nekem jóval fontosabb, ha a külsőségeket nézzük. Belsőre meg hasonló szellemi szint, egy-két közös érdeklődési kör, hasonló életvitel, hasonló értékrend, hűség, passzoló humor.
dec. 6. 17:20
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
Ülőmunka mellett muszáj edzeni mert hamar bekrepálsz. Senki nem akar a hátad meg a nyavalyáid miatt ápolgatni, meg azzal szemesülni hogy meg se tudsz mozdulni mindenhol fáj és állóképességed sincs, valamint depressziós vagy az életmódod miatt. Nem kell esztétikára törekedni hanem egészségre.
dec. 6. 18:36
 10/43 anonim ***** válasza:
Az alapállapot amit leírtál is teljesen jó, nekem itt az arc számít, ha az nem tetszik, akkor tök mindegy, mennyire gyúrja ki magát jobban. (9-esnek meg igaza van. Nem kell szarrá gyúrnod magad, de ülőmunka mellett muszáj mozogni, különben jön a gerincsérv és társai.)
dec. 6. 18:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!