Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten nettó 270 ezer forintos fizetéssel pénzesnek számít manapság egy pasi, vagy ez már inkább az átlagos kategória?
Figyelt kérdés
dec. 6. 13:43
11/15 anonim válasza:
Trollkodsz? :D
EZ az átlagtól is messze van.
12/15 anonim válasza:
Ennyit a koszos migráncsok is megkeresnek. Éhbérnek számít.
13/15 anonim válasza:
Ez remélem, csak humor kérdés... 1 Google kereséssel rájöhetnél, hogy ez bőven átlag alatt van.
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem számít ennyivel pénzesnek, és nekem az volt az első benyomásom, hogy inkább átlag alatti ez a fizetés most, nem átlagos.
15/15 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
De ettől függetlenül, ha az embernek van saját lakása, háza, ennyiből azért normálisan meg lehet élni. Ha nincs, akkor már nem annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!