Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves incelek vagytok?
19
Ja az a másik véglet. Gebe vagy ezért a kicsit pocakos hapsikat már legalja jelzővel párositod.
Tipik incel mentalitás... Ezért nem kelletek a kutyának sem.
N29
23
Van munkahelyed? Menj el postásnak. Oda felvesznek akkor is ha ilyen ostoba vagy.
"Lehetsz incel harminc alatt! Csak az még nem kőbe vésett sors"
Pfffffff, de.....
40F truecel
30 alatt is bőven lehetsz az, nem egy életkortól függ a dolog. Sőt, igazából már 20-on éves kor előtt nagyjából eldőlt: ha tini korodban nem kellettél senkinek, nem érdekelted a csajokat, nem tanultál meg csajozni, ismerkedni, legalább az első valamilyen szexuális élményed nem volt meg, akkor már mindegy. Később nem fogod tudni pótolni és telitalálatos lottóval felérő szerencse kell, hogy mégis normális életet élhess. Még akkor is így van ha egyébként sikerül valahogy összehozni egy valamilyen kapcsolat szerűséget...
Én pontosan így voltam/vagyok ezzel, 21 évesen lett egy csajom, vele smárolta melőször, vele vesztettem el és ő volt az első és utolsó kapcsolatom. Miután kidobott közöm sem volt nőhöz és azóta sincs. Ennek már több mint 5 éve. Szóval nekem lényegtelen, hogy 30 fölött leszek ugyanúgy 25 éves koromtól esélytelenné vált a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!