Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves incelek vagytok?
Miért csak "F"?
33N
(Még mielőtt...: olyan kaliberű nő nektek is összejöhetne, amilyen férfi nekem. Annyi a különbség, hogy ti annál a kategóriánál - érthető módon egyébként! - be sem próbálkoztok, míg nálam ugyanennek a férfi megfelelője igen, aztán emiatt lehet mondogatni, hogy nekem van kit elutasítanom, tehát nem in-. Bár ez is múlt idő, így 30+ már nálam sem próbálkoznak be ezek sem, persze nem is hiányoznak.)
17
Ducikás nő gazdag adoniszt várja… ez a te példád
18: Majdnem, csak gebe vagyok, adonisz helyett meg csak egy hozzám hasonló kalibert szeretnék a legeslegalja helyett.
Ja, hogy a hozzám hasonló is a szép arcú, formás, full smink, extra frizura, trendi ruci, 24/7 "kikerázott", tip-top nők után koslat...? 😏 Amúgy még ezt is megértem, csak hát na... kellemetlenül érint, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!