Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves incelek vagytok?

Figyelt kérdés

tegnap 09:21
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
43,vén f@$zcel.
tegnap 10:17
 12/38 A kérdező kommentje:
11-es a 43 nem vén, 45F-től vén!
tegnap 10:18
 13/38 anonim ***** válasza:
Akkor megnyugodtam,még van másfél évem a bóvli kategóriáig.
tegnap 10:26
 14/38 anonim ***** válasza:
Incel csak 30 és felette lehet? Nem nagyon gyakoriztam mostanában, de lehet ennyi elég is volt akkor.
tegnap 10:27
 15/38 A kérdező kommentje:
Lehetsz 30 alatt is incel de akkor mit panaszkodsz? Fiatal gyerekként előtted az élet!
tegnap 10:31
 16/38 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz incel harminc alatt! Csak az még nem kőbe vésett sors. Változhat. De 30 felett már annyi esély van mint nyerni a lottón.
tegnap 10:33
 17/38 anonim ***** válasza:
76%

Miért csak "F"?

33N

(Még mielőtt...: olyan kaliberű nő nektek is összejöhetne, amilyen férfi nekem. Annyi a különbség, hogy ti annál a kategóriánál - érthető módon egyébként! - be sem próbálkoztok, míg nálam ugyanennek a férfi megfelelője igen, aztán emiatt lehet mondogatni, hogy nekem van kit elutasítanom, tehát nem in-. Bár ez is múlt idő, így 30+ már nálam sem próbálkoznak be ezek sem, persze nem is hiányoznak.)

tegnap 10:35
 18/38 anonim ***** válasza:
23%

17

Ducikás nő gazdag adoniszt várja… ez a te példád

tegnap 10:46
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

18: Majdnem, csak gebe vagyok, adonisz helyett meg csak egy hozzám hasonló kalibert szeretnék a legeslegalja helyett.

Ja, hogy a hozzám hasonló is a szép arcú, formás, full smink, extra frizura, trendi ruci, 24/7 "kikerázott", tip-top nők után koslat...? 😏 Amúgy még ezt is megértem, csak hát na... kellemetlenül érint, ez van.

tegnap 11:05
 20/38 anonim ***** válasza:
15%
11:05 Nem fogunk Tőled képet kapni, így nem releváns a válaszod, mert nem tudunk reagálni érdemben. 37F
tegnap 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!