Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy hölgy ismerősöm, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy hölgy ismerősöm, aki most éppen szigli, szerintetek van esélyem nála ha ilyet mondott?

Figyelt kérdés
Tök jól megvagyunk, szereti, keresi a társaságomat, ő is keres engem, tehát nem egyoldalú! De viszont tett egy-két kijelentést régebben ami, végett nem merek kezdeményezni, az egyik hogy a legjobb pasi barátja vagyok, ezt többször mondta már(tehát csakis barátnak tekint), illetve hogy neki csak a magas pasik (185 cm +) jönnek be, én pedig(175cm) csak 3 cm-vel vagyok magasabb nála. Viszont ami miatt néha mintha játszana velem, hogy elégsokat bókol, hogy jóképű pasi vagyok, csinos vagyok ebben a ruhában, jól áll stb, de ezt csak barátilag mondta hozzátette, na meg tuti tetszem egy lánynak, akivel találkozni szoktam, akire még szerintem féltékeny is. Tehát ezen kijelentések alapján barátzónába tett?
tegnap 10:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
régebben egy egy bók elhagyta a számat, de mostanság ő kezdi mindig hogy bókol, megdícsér. De valóban ha eddig nem alakult semmi akkor már nem is fog. Az volt régebben a válasz hogy a barátságot ugye nem szabad elrontani "testiséggel". Tehát magyarán nem jöttem be annyira neki.
ma 07:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki. Mi nem világos?
ma 07:54
 13/16 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos tetszettél neki csak valahol elrontottad. Amikor valaki szerencsétlenkedik nyilvánvaló dolgok mellett, azt inkább hagyjuk.
ma 08:20
 14/16 A kérdező kommentje:

13

Igen igazad van, de amikor az elején próbálkoztam nála, akkor meg lepattintott kétszer. Igaz az egy éve történt, de értettem a szóból. Ezek után ő jönne, ha esetleg másképp gondolja azóta, de határozottan mondja ki mint én is anno. Ne csak baráti bóknak álcázza.

ma 11:45
 15/16 anonim ***** válasza:
És te tényleg szeretnél egy olyan nő pasija lenni, aki már 2x elhajtott, mert nem kellettél neki, és mivel szétnézett, és senki a láthatáron, rájött, hogy kényetlen rádfanyalodni?
ma 11:56
 16/16 A kérdező kommentje:

15

Dehogy, nem szeretnék a pasija lenni!

Csak kérdeztem, hogy mit gondoltok, és én már csak azért sem keresem annyit, ezt ő is érzi hogy hanyagolom az utóbbi hetekben. Nem vagyok elveszett pasi, mindig is volt/van jelentkező a csajok részéről, és nem egy-két barátnőm volt ezidáig. Csak fura hogy miért bókol. Elmondta akkor hogy nem, én megértettem sosem futottam nő után. Ne játsszon velem, ez lenne a lényeg, valahogy megmondom neki. Nem vagyunk már gyerekek.

ma 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!