Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy ismerősöm, aki most éppen szigli, szerintetek van esélyem nála ha ilyet mondott?
Figyelt kérdés
Tök jól megvagyunk, szereti, keresi a társaságomat, ő is keres engem, tehát nem egyoldalú! De viszont tett egy-két kijelentést régebben ami, végett nem merek kezdeményezni, az egyik hogy a legjobb pasi barátja vagyok, ezt többször mondta már(tehát csakis barátnak tekint), illetve hogy neki csak a magas pasik (185 cm +) jönnek be, én pedig(175cm) csak 3 cm-vel vagyok magasabb nála. Viszont ami miatt néha mintha játszana velem, hogy elégsokat bókol, hogy jóképű pasi vagyok, csinos vagyok ebben a ruhában, jól áll stb, de ezt csak barátilag mondta hozzátette, na meg tuti tetszem egy lánynak, akivel találkozni szoktam, akire még szerintem féltékeny is. Tehát ezen kijelentések alapján barátzónába tett?tegnap 10:56
11/16 A kérdező kommentje:
régebben egy egy bók elhagyta a számat, de mostanság ő kezdi mindig hogy bókol, megdícsér. De valóban ha eddig nem alakult semmi akkor már nem is fog. Az volt régebben a válasz hogy a barátságot ugye nem szabad elrontani "testiséggel". Tehát magyarán nem jöttem be annyira neki.
ma 07:50
13/16 anonim válasza:
Szerintem biztos tetszettél neki csak valahol elrontottad. Amikor valaki szerencsétlenkedik nyilvánvaló dolgok mellett, azt inkább hagyjuk.
14/16 A kérdező kommentje:
13
Igen igazad van, de amikor az elején próbálkoztam nála, akkor meg lepattintott kétszer. Igaz az egy éve történt, de értettem a szóból. Ezek után ő jönne, ha esetleg másképp gondolja azóta, de határozottan mondja ki mint én is anno. Ne csak baráti bóknak álcázza.
ma 11:45
15/16 anonim válasza:
És te tényleg szeretnél egy olyan nő pasija lenni, aki már 2x elhajtott, mert nem kellettél neki, és mivel szétnézett, és senki a láthatáron, rájött, hogy kényetlen rádfanyalodni?
16/16 A kérdező kommentje:
15
Dehogy, nem szeretnék a pasija lenni!
Csak kérdeztem, hogy mit gondoltok, és én már csak azért sem keresem annyit, ezt ő is érzi hogy hanyagolom az utóbbi hetekben. Nem vagyok elveszett pasi, mindig is volt/van jelentkező a csajok részéről, és nem egy-két barátnőm volt ezidáig. Csak fura hogy miért bókol. Elmondta akkor hogy nem, én megértettem sosem futottam nő után. Ne játsszon velem, ez lenne a lényeg, valahogy megmondom neki. Nem vagyunk már gyerekek.
ma 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!