Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy hölgy ismerősöm, aki most éppen szigli, szerintetek van esélyem nála ha ilyet mondott?
Figyelt kérdés
Tök jól megvagyunk, szereti, keresi a társaságomat, ő is keres engem, tehát nem egyoldalú! De viszont tett egy-két kijelentést régebben ami, végett nem merek kezdeményezni, az egyik hogy a legjobb pasi barátja vagyok, ezt többször mondta már(tehát csakis barátnak tekint), illetve hogy neki csak a magas pasik (185 cm +) jönnek be, én pedig(175cm) csak 3 cm-vel vagyok magasabb nála. Viszont ami miatt néha mintha játszana velem, hogy elégsokat bókol, hogy jóképű pasi vagyok, csinos vagyok ebben a ruhában, jól áll stb, de ezt csak barátilag mondta hozzátette, na meg tuti tetszem egy lánynak, akivel találkozni szoktam, akire még szerintem féltékeny is. Tehát ezen kijelentések alapján barátzónába tett?tegnap 10:56
1/13 anonim válasza:
Szerintem ne arra figyelj amit mond hanem ahogy mondja
2/13 anonim válasza:
Offos. Nem tetszel neki, ezért vagy csak barát.
4/13 anonim válasza:
Ha ennyiszer kiemeli, hogy barát, akkor nem akar többet szerintem.
6/13 A kérdező kommentje:
26, és 28 évesek vagyunk! Igen, így érzem én is, hogy inkább nem kezdeményezek, ha kiemeli mindig a barát szót! De mivel és sosem bókoltam neki, mivel barátilag tekintettem rá, akkor ő ezt miért teszi? Ezért keltett zavart bennem, hogy mit is akarhat. Bár ha egy nő akar egy pasit, akkor gondolom konkrétan tudtára adja, nem pedig csak hogy de jó veled, menjünk ide vagy oda, időt tölteni. Míg volt pasija addig is mindig velem akart lenni, sőt volt hogy a pasija helyett engem hívott el magával vásárolni is, mert tudta hogy én is megyek, akkor menjünk együtt.
tegnap 11:48
7/13 anonim válasza:
6, amit leírtál én mind megteszem egy barátnőmmel is. Nem furák szerintem egy barátságban, de a fúkkal tartózkodóbb szoktam lenni a félreértések elkerülése végett. Erről még normális dolgok egy barátságban.
8/13 anonim válasza:
Hízik a mája attól, hogy észrevette, hogy csorgatod rá a nyálad, ezért húzza az agyadat. Talonba jó leszel, kedvvidítónak, amikor épp nincs pasi a láthatáron, ennyi.
Nem akar tőled többet.
9/13 anonim válasza:
Csak kihasznalós. Hogy lelkileg vagy anyagilag azt te tudod. De a pötcsöd nem fogja magába engedni! Arra jó pasi kell neki és nem a barátzónás.
10/13 anonim válasza:
Kérdező te amúgy bókolsz neki? Vagy csak ő neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!