Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ekkora a kereslet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora a kereslet a 40-es elvált nőkre, 40 es férfiakra meg ha normálisan néz ki, nem pókhasú és alkoholista fejű, és ha van átlag lakása, akkor is szinte semmi, vagy töredéke egy nőhöz képest?

Figyelt kérdés
Nyilván huszonévesen tudjuk, hogy a nők nagy része, ha csak tucat meg egy, akkor is hatalmas férfi konkurencia van érte, na de 40 felett is ez van? 7 éves volt nekem egy csinos, de átlag arcú mérnök közgazdász barátnőm, akivel szakítottam oktüber végén. Elmentem hozzá december első hete végén, Mikuláskor beszélgetni. Mondom írtam levelet, nem írták vissza. Nyilván nem akart már semmit tőlem. Mondom vannak más udvarlók? Erre odaadta a telefonját, szűk 38 alatt 83 leveél pasiktól, zömében a munkahelyéről, illetve járt konditerembe, onnan a többi. Majd lehidaltam. Én sem voltam egy rossz pasi, olyan 10/7-es, de kb két kezemen össze tudtam volna számolni, hány nővel sikerült a 39 nap alatt beszélgetést kezdeményezni facebookon, úgy hogy sokkal többre írtam rá. Na most ezt látom 40-45 között is. Van egy ilyen korú munkatársnőm. Mondjuk ilyen, mint a 8. pontnál, csak nincs szemüvege: [link] Állandóan csipog a telefonján a messenger, rakás pasi ír neki, nem győzi lerázni őket, és úgy, hogy csak eljár táncolni meg ide oda vásárolni, néha péntekente 1-1 bálba, de semmi társkeresőn nincs. Tényleg ennyire jó 40 felett is a nőknek és kánaán van, ha nincs párod?
dec. 1. 17:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
66%
Privátra a válasz: napi kb 150-200 levelet kapok minimum és emellett még nem is említettem a személyes kereséseket 😉 és nem társkeresőre kell gondolni. Továbbá szex terén sincs okom panaszra, mivel állandó fix partnerem van, aki szintén belém van zúgva, nem akar másnak adni olyan tökéletes vagyok az ágyban is szerinte is. Kaptam már többféle szerenádot és emellett rózsacsokrok a munkahelyemre. Ebből a számból kb a háromnegyede komoly kapcsolat célzattal keres meg. Szóval én szerencsésnek mondhatom magam, hogy ilyen adottságokkal rendelkezem, hogy ennyien meg akarnak szerezni maguknak úgy, hogy 35+ és gyerekes nő vagyok 😉☺️ lehet irigykedni és lepontozni a válaszom, mivel ti nem értek fel az én szintemre és nem tetszik a valóság, hogy igen is egy 35+ gyerekkel lévő igazi nagybetűs nő mint én, többet ér mint ti együttvéve és simán lekörözi ezt az ocsmány divat egy tucat lényeket 😃☺️😝😝
dec. 1. 19:18
 12/15 anonim ***** válasza:
56%

Én dagadt vagyok,(+10 kg), de az arcom szép, letagadhatok 10 évet.

Simán találok 30-as normális külsejű férfit, és még ők akarnànak komoly kapcsolatot...

dec. 1. 19:21
 13/15 A kérdező kommentje:
Volt ennek a nőnek is 5 évvel fiatalabb pasija. Csak ugye nem akart már gyereket 40 felett (necces dolog), a pasi meg igen, így a pasi otthagyta és keresett egy 32 éves csajt, aki szült neki 2 gyereket.
dec. 1. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"Az idős nőket max elfogadják olyanok, aki nem talál maguknak egy szexi fiatal nőt."

Vagyis az átlagos 40-es pasik átlagos 40-es nőkkel vannak, míg a fiatal, jóképű, sportos férfiak a szexi fiatal nőkkel.

A fiatal, csinos nő sem 40-es pasit keres családalapításra. Mire kialakul egy stabil kapcsolat, és összejön a gyerek, a pasi már 50 felé közeledik.

dec. 1. 22:30
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

"Volt ennek a nőnek is 5 évvel fiatalabb pasija. Csak ugye nem akart már gyereket 40 felett (necces dolog), a pasi meg igen, így a pasi otthagyta és keresett egy 32 éves csajt, aki szült neki 2 gyereket."

Ez a pasiknál bármikor bekattanhat. Az egyikre 50 évesen az jön rá, hogy mégsem kell a család, és otthagyja az asszonyt, kölyköket, a másiknak meg hirtelen babázhatnékja lesz.

dec. 2. 02:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!