Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ekkora a kereslet a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora a kereslet a 40-es elvált nőkre, 40 es férfiakra meg ha normálisan néz ki, nem pókhasú és alkoholista fejű, és ha van átlag lakása, akkor is szinte semmi, vagy töredéke egy nőhöz képest?

Figyelt kérdés
Nyilván huszonévesen tudjuk, hogy a nők nagy része, ha csak tucat meg egy, akkor is hatalmas férfi konkurencia van érte, na de 40 felett is ez van? 7 éves volt nekem egy csinos, de átlag arcú mérnök közgazdász barátnőm, akivel szakítottam oktüber végén. Elmentem hozzá december első hete végén, Mikuláskor beszélgetni. Mondom írtam levelet, nem írták vissza. Nyilván nem akart már semmit tőlem. Mondom vannak más udvarlók? Erre odaadta a telefonját, szűk 38 alatt 83 leveél pasiktól, zömében a munkahelyéről, illetve járt konditerembe, onnan a többi. Majd lehidaltam. Én sem voltam egy rossz pasi, olyan 10/7-es, de kb két kezemen össze tudtam volna számolni, hány nővel sikerült a 39 nap alatt beszélgetést kezdeményezni facebookon, úgy hogy sokkal többre írtam rá. Na most ezt látom 40-45 között is. Van egy ilyen korú munkatársnőm. Mondjuk ilyen, mint a 8. pontnál, csak nincs szemüvege: [link] Állandóan csipog a telefonján a messenger, rakás pasi ír neki, nem győzi lerázni őket, és úgy, hogy csak eljár táncolni meg ide oda vásárolni, néha péntekente 1-1 bálba, de semmi társkeresőn nincs. Tényleg ennyire jó 40 felett is a nőknek és kánaán van, ha nincs párod?
dec. 1. 17:57
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
7 éve...
dec. 1. 17:58
 2/15 anonim ***** válasza:
72%
A gyerektelen, szép, vékony 40-esekre igen, de az átlagos vagy alatti külsejű gyerekes 40-esekre nem.
dec. 1. 18:04
 3/15 anonim ***** válasza:
30%

Nincs kereslet a 40-es nőkre, már csak azért sem, mert családlapításta kevésbé alkalmasak. Egy 40-es pasi, ha teheti, fiatalabbat fog feleségül venni.

Fiatalokra van igény.

Az idős nőket max elfogadják olyanok, aki nem talál maguknak egy szexi fiatal nőt.

40-es nők közül azokra van kereslet, akik jól néznek ki, fiatalosak de ugye a legtöbbön már ebben az életkorban látszik az idősödés.

dec. 1. 18:07
 4/15 anonim ***** válasza:
9%

Egy nőnek mindig van udvarlója, sőt több is egyszerre. Nekem is van bőven miből válogatni, folyamatosan kapom az üzeneteket, ismeretlenül is, pedig csak egy két kép van rólam neten és mégis rámírnak hogy meg akarnak ismerni mert gyönyörű vagyok. Az egonak jól esik hogy egy csomó férfinak kellek és 1000 szer lekörözöm a mai kis tizen huszonéves és a korombeli, illetve a 40 fölötti nőcskéket 😁😉

Persze ezt mind ki is lehet jól használni, így mindig akad szexre férfi. Magyarán szólva bárkit megkaphatok ☺️ aki jobban ismer, az viszont tudja, hogy a külső az csak külső és belül igazán arany vagyok. Nem véletlenül akarnak megszerezni annyian komoly párkapcsolatra, csak hát nekem most ez így jó ahogy van. 🤷 Sokan ezt nem tudják elmondani magukról. 😝

dec. 1. 18:09
 5/15 anonim ***** válasza:
51%
Ja és 35+ Nő
dec. 1. 18:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Kánaán.
dec. 1. 18:11
 7/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudom, miért lep meg. A pasiknak azt mondják egész életükben, hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél. Hát kényelmesen hátradőlnek, és azt hiszik, övék a világ.
dec. 1. 18:18
 8/15 anonim ***** válasza:
53%
Én nem panaszkodom. 41 F
dec. 1. 18:19
 9/15 A kérdező kommentje:

,,A pasiknak azt mondják egész életükben, hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél."

Hát a fene tudja. Sok csinos 30-as nő ismerősöm van és van köztük jópár, akinek ilyen Berki Krisztián (már nem él) féle ork fejű fazonja van. Van aki sportos csinos tánctanar és 55 éves hapsija van. Másik szintén csinos és egy bálna pasija van. Nyilván azt nem tudom mi van ezen pasik bankszámláján. De tény, hohy rengeteg ronda pasi ismerős elkelt 25-35 között és nem ronda nőkkel vannak együtt. Fene tudja. De aki elvált és 35 feletti, azok jó része férfiként még mindig egyedül van errefelé.

dec. 1. 18:41
 10/15 anonim ***** válasza:
79%
A férfiaknak sokkal jobban számít a kinézet, azon belül is kifejezetten a VÉKONY alak. Vékony negyvenes nőre nagyobb az igény, mint egy fiatal duci molett nőre. Tapasztalat.
dec. 1. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!