Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ekkora a kereslet a 40-es elvált nőkre, 40 es férfiakra meg ha normálisan néz ki, nem pókhasú és alkoholista fejű, és ha van átlag lakása, akkor is szinte semmi, vagy töredéke egy nőhöz képest?
Nincs kereslet a 40-es nőkre, már csak azért sem, mert családlapításta kevésbé alkalmasak. Egy 40-es pasi, ha teheti, fiatalabbat fog feleségül venni.
Fiatalokra van igény.
Az idős nőket max elfogadják olyanok, aki nem talál maguknak egy szexi fiatal nőt.
40-es nők közül azokra van kereslet, akik jól néznek ki, fiatalosak de ugye a legtöbbön már ebben az életkorban látszik az idősödés.
Egy nőnek mindig van udvarlója, sőt több is egyszerre. Nekem is van bőven miből válogatni, folyamatosan kapom az üzeneteket, ismeretlenül is, pedig csak egy két kép van rólam neten és mégis rámírnak hogy meg akarnak ismerni mert gyönyörű vagyok. Az egonak jól esik hogy egy csomó férfinak kellek és 1000 szer lekörözöm a mai kis tizen huszonéves és a korombeli, illetve a 40 fölötti nőcskéket 😁😉
Persze ezt mind ki is lehet jól használni, így mindig akad szexre férfi. Magyarán szólva bárkit megkaphatok ☺️ aki jobban ismer, az viszont tudja, hogy a külső az csak külső és belül igazán arany vagyok. Nem véletlenül akarnak megszerezni annyian komoly párkapcsolatra, csak hát nekem most ez így jó ahogy van. 🤷 Sokan ezt nem tudják elmondani magukról. 😝
,,A pasiknak azt mondják egész életükben, hogy csak egy fokkal kell szebbnek lenniük az ördögnél."
Hát a fene tudja. Sok csinos 30-as nő ismerősöm van és van köztük jópár, akinek ilyen Berki Krisztián (már nem él) féle ork fejű fazonja van. Van aki sportos csinos tánctanar és 55 éves hapsija van. Másik szintén csinos és egy bálna pasija van. Nyilván azt nem tudom mi van ezen pasik bankszámláján. De tény, hohy rengeteg ronda pasi ismerős elkelt 25-35 között és nem ronda nőkkel vannak együtt. Fene tudja. De aki elvált és 35 feletti, azok jó része férfiként még mindig egyedül van errefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!