Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok nő miért nem hajlandó elismerni, hogy nettó
700-800as fizu és saját lakás vagy autó nem csak
alapvető dolgok egy 30 év körüli pasitól?
Szamomra, akikkel ismerkedek, ALAP, ha te nem tudod ezt a szintet hozni, semmi baj, bőven van ezer másik, aki igen. Neked ez miért probléma? Nem tőled várják el!
nov. 30. 18:28
Gondolom mert sok nő ezen a szinten él és mozog, tehát neki valóban alap. Gyanítom, a pénztáros Terike nem gondolja alapnak, hanem gazdagnak tartja őket. Minden a saját jelenlegi helyzeteden múlik. Anyukám pl keres ennyit, sőt, volt millió fölött is a bevétele és sajnálja magák, hogy, ha nyugdíjba megy végleg (jelenleg nyugdíj mellett dolgozik) 450-ből kell majd megélnie. Én meg újjongok, hogy a januári beígért emeléssel 400 fölött leszek. Minden viszonyítás kérdése és mindenki a saját helyzetéből tud kiindulni, mert azt ismeri.
nov. 30. 19:07
Nyilván aldipénztáros Marika nem ezt várja el, de, ha én mindezekkel rendelkezem, akkor mit kezdjek azzal, aki fele ennyit keres?
nov. 30. 19:19
Mindeni azt vár el amit akar, maximum pofára esés lesz a vége. Szóval nyugotan gondolhat bárki bármit alapvetőnek, ez nem befolyásol semmit.
Az átlag bér nettó 420 ezer körül van, a medián meg olyan 350. Tehát a dolgozó lakosságnak- de csak akiket a KSH beleszámol a statisztikáiba - fele kevesebbet keres nettó 350-nél...
A 700-800 ezres fizetés az a top 5% nagyjából.
nov. 30. 19:21
Nem mindegy, ki melyik társadalmi csoportba tartozik. Bizony vam, akinek a környezetében ez alap, és van akinek a környezetében meg elérhetetlen. Értelemszerűen ha felmész társkeresőre, ott összeeresztenek mindenkit egy kupacba, és ez lesz a vége.
nov. 30. 19:22
Tulajdonképpen a lepontozó bajnokoknak mi fáj? Szavakba tudjátok önteni, vagy a gomb nyomkodásban kimerülnek a képességek?
nov. 30. 19:26
16.
Ha kicsit figyelnél akkor látnád, hogy csak az aranyásó nők kommentjei lettek lepontozva.
nov. 30. 19:29
17, én nem így látom. Teljesen általánosan megfogalmazott válaszok vannak lehúzva. Attól nem aranyásó valaki, ha a saját életszinvonalát várja el, vagy felismeri, hogy nem csak 3-400 ezret vagy ennél is kevesebbet kereső emberek vannak a világon és egy gazdagabb jogosan keres hasonszőrű partnert.
nov. 30. 19:37
Semmi gond, mindenki azt vár el amit akar.
Csak ne állítsd be úgy a nettó 700-800 ezres fizetést mint "alap" vagy "átlag".
Az ország nagy része nem informatikus, vagy magán fogorvos, így nem elérhetőek számukra az ilyen bérek.
nov. 30. 19:40
17
NEM vagyok aranyáso! Pont, hogy a férfiak aranyások. Ahogy meg tudja egyik-másik, mennyit keresek, meg hogy van lakásom, autóm, egyből cuccolna be hozzám ingyen, mamahitelből! Hát egy francot
nov. 30. 19:43
Kapcsolódó kérdések: