Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már a ti életetekben is olyan férfi, aki elképesztően vicces, művelt, jópofa ember volt, de veletek kettesben egyszerűen leblokkolt és sosem tudott értelmesen kommunikálni?
Megkapta az új pozícióját a kollégám, ami azt jelenti, hogy már nem üzemi területen, hanem irodán kell mozognia, tevékenykednie. Amikor a dohányzóban kint vagyunk a volt munkatársaival, tehát férfiak között, annyira szimpatikus, vicces, tudjátok, az az alantas, csipkelődő humorú ember. Olyan vicces párbeszédeket teremt, egyszerűen imádom. :D Feldob érdekes témákat, akkorákat szoktam röhögni rajta, hogy még emberen nem röhögtem ennyit. Tudom róla, hogy független, egyedülálló, korombeli, azt is tudom biztos forrásból, hogy bejövök neki, mert az egyik munkatársa pont ma árulta el nekem, hogy ódákat zeng rólam neki, hogy a tökéletes esete vagyok, meg mit csinálna velem... 😅
Nyugi srácok, nem vagyok tökéletes, kicsit daginak tartom magam, meg amúgy se vagyok szép, nem tartom magam annak, csak igyekszek az adottságaimból kihozni mindent és fél éve már edzek is. 😀
Ámde mégsem tesz felém lépéseket. Én már próbáltam beszélgetéseket kezdeményezni vele korábban, de elzárkózó, sablonos és kizárólag szakmai témakörökben fejtegette a véleményét, de azon kívül semmi, mintha egy nem is tudom, egy hófehér falhoz beszélne, úgy érzem magam. Mellesleg azt is tudom róla, hogy még az egyik érdeklődési körünk is közös. Aztán amikor mondtam neki, hogy én is jártas vagyok a témában, csak annyit kérdezett, hogy tényleg? És ennyi.
Szerintem csak szégyellős, vagy csalódott, vagy nem is tudom. Meg szeretném ismerni komolyabban. Ráírtam FB-on, de meg se nézte...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!