Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azoknál az embereknél, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azoknál az embereknél, akik nem akarnak vagy nem tudnak párkapcsolatot kialakítani legtöbb esetben gyerekkori sérülés áll fenn?

Figyelt kérdés
Szerintem sokan a neveltetésük áldozatai lehetnek. Úgy tapasztalom, hogy van gyerekkorból eredeztethető nyoma mindennek a szingli, örök pár nélküli felnőttek nagyrészénél. Akit súlyos pszichés bántalmazás ért gyerekként, simán sérülhetett annyira, hogy elvesztette a bizalmát az emberek irányába és ezért már nem is akar senkitől se semmit. Nem gondolnám nemfüggőnek a dolgot, lehet férfi és nő is. És azt sem hiszem, hogy a jó külső vagy az egzisztenciális adottságok felülírják ezt. Persze van olyan is, aki tényleg aszexuális vagy jól érzi magát egyedül, de a szinglik többsége kényszerből az.

nov. 29. 10:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Biztos ez is fennáll, de azért nem csak ez számít.

Saját magam példájából kiindulva biztosan nem.

Normális családban nőttem fel, apám-anyám a mai napig együtt vannak, szeretik is egymást (ez látványos is amúgy), van két testvérem, rendes anyagi körülmények között nőttem fel, fiatalabb koromban viszonylag jól is néztem ki, mégsem ment soha a csajozás, totál láthatatlan voltam/vagyok a nők számára.

Normális sulikba jártam, egyetemet végeztem és nem érzem ,hogy bármilyen trauma, sérülés ért volna gyerekkoromban, ennek ellenére nagyon régóta nincs senkim és esélytelen, hogy valaha is legyen kapcsolatom.

Azóta ráadásul fosul is nézek ki.

nov. 30. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Nem, ide tartozik tiniként, felnőttként ért csalódások is. Hiába néz ki valaki jól, kedves, jó közegben nevelkedett hogyha párkapcsolatok mentén egyszerűen óriási buta mert mindig hasonló köröket fut, vagy éri egy kudarc és inkább befordul nehogy sérüljön ismét.
dec. 2. 11:54
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, és nehéz megtalálni a megoldást, ha nem volt normális gyermekkorod. Sajnos mivel nem nézek ki jól sem, így a kudarcom borítékolható volt nekem. Hiába tanultam, jártam társaságba, kerestem hobbit, vagy amiket pl. Itt szoktak tanácsolni... 37F
dec. 2. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!