Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn nem hívnak randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn nem hívnak randira a férfiak?

Figyelt kérdés

Van match, hosszú bemutatkozàs, de ezek utàn se hívnak randira, én vagyok a nő. Képek és több oldalas bemutatkozó (levelezés) utàn csak el tudja dönteni hogy megér-e ez egy talàlkozót, nem?

Csak írogatnak, felteszik a sablonos kérdés az időjàràsról is.

Nem értam miért ne lenne jobb személyesen ismerkedni?

Vagy mit mondjak hogy talàlkozóra kerüljön sor?

nov. 29. 09:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Régebben én is sokat voltam nőként társkeresőn. Én úgy gondolom, te is bárkinek írhatsz, aki szimpatikus. Hisz ismerkedni van ott mindenki. Ugyanez igaz a találkozásokra is. Ha egy ideje beszélgetsz valakivel, de ő nem javasolja a találkozást, te ugyanúgy javasolhatod. Én anno minden szívbaj nélkül szoktam javasolni a találkozást néhány levélváltás után, ha egy városban éltünk. Ha a másik erre nem hajlandó, jobb is, ha minél előbb kiderül: ne húzzátok egymás idejét feleslegesen.

Nem bonyolódnék senkivel hosszas levelezgetésbe, online beszélgetésbe úgy, hogy egy városban élünk. Célszerű olyan hamar találkozni személyesen, amennyire lehet. Nagyon téves kép is kialakulhat benned a másik emberről, amíg élőben meg nem tapasztalod a másik felet, és ennek jobb elejét venni.

Szóval én ezt tanácsolom: - Te is kezdeményezz nyugodtan találkozást. - Ne ismerkedj hosszasan online, ha egy helyen éltek, az nem vezet jóra.

Még egy harmadik: én soha nem randiként gondoltam az első találkozásra egy olyan emberrel, akit élőben még soha nem láttam. Mindig csak találkozóként, ahol két ember barátilag beszélget. Tulajdonképp akkor tudod igazán eldönteni, akarsz-e "randizni" is vele, ha már személyesen is találkoztál vele, nem? És ha így fogjuk fel, hogy találkozó, nem pedig randi, akkor mi ebben a kínos, mi ennek a tétje? Semmi. Csak két ember találkozik, hogy beszélgessenek. Ezt te nőként is nyugodtan javasolhatod.

Nem gondolom, hogy nagyon rosszul csináltam volna korábban az ismerkedést, mert sok normális emberrel találkoztam (összesen 19-el), beszélgettem. Kimondott rossz tapasztalatom nem volt, és a 19 emberből az egyik, akivel találkoztam, a férjem lett.

dec. 4. 08:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Azt mondtad, 1-2 napot vársz. Az alatt azért annyit nem lehet beszélgetni, mint amit előadod. Szerintem 1-2 nap azért nem sok, én azt tapasztalom, hogy később szoktak elhívni, és nekem mondjuk ez komfortos is. Én meg nem akarok olyan emberrel találkozni, aki még alig beszélgetett velem, de gyorsan pörgetni akarja a dolgot, hogy holnap esetleg már Gizivel találkozhasson. Szerintem kicsit legyél türelmesebb és érdeklődőbb és 1-2 hét után lehet offolni, addig meg ne feszülj rá. Ha meg azt érzed, hogy folyton sablonosan dumál, akkor szerintem azonnal el lehet köszönni, nem érdemes találkozót remélni :D
dec. 4. 12:58
 13/14 Senior Séf ***** válasza:
Töketlenek.
dec. 4. 17:44
 14/14 anonim ***** válasza:
A szinted felett álló pasikkal match-elsz, akik a te szinteden vannak és szivesen randiznának veled, esélyt se adsz.
dec. 4. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!