Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn nem hívnak randira a férfiak?
Van match, hosszú bemutatkozàs, de ezek utàn se hívnak randira, én vagyok a nő. Képek és több oldalas bemutatkozó (levelezés) utàn csak el tudja dönteni hogy megér-e ez egy talàlkozót, nem?
Csak írogatnak, felteszik a sablonos kérdés az időjàràsról is.
Nem értam miért ne lenne jobb személyesen ismerkedni?
Vagy mit mondjak hogy talàlkozóra kerüljön sor?
Én 1-2 napot vàrok nem hónapokat
Úgy gondolom ha tényleg érdekes lennék akkor meg akarna ismerni személyesen is a férfi
Sztem ennek 2 oka van
- az a típusú ember, aki fél az ismerkedéstől... és felment online társkeresőre, mert az picit kevésbé para neki, mint a személyes, hogy hátha így túl tud lendülni... de nem. Vagy fosik attól, hogy találkozzon és kapcsolatot tartson vkivel, vagy jobban érzi magát mindentől elzárva
- egyszerre több nővel ismerkedik, és mindig az aktuális legdögösebbet viszi randira, a többit meg talonban tartja, ha az adott nőnek nem kell vagy az adott nő nagyon nem volt szimpatikus a randin
"Úgy gondolom ha tényleg érdekes lennék akkor meg akarna ismerni személyesen is a férfi"
Ezt jól gondolod.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!