Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn nem hívnak randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn nem hívnak randira a férfiak?

Figyelt kérdés

Van match, hosszú bemutatkozàs, de ezek utàn se hívnak randira, én vagyok a nő. Képek és több oldalas bemutatkozó (levelezés) utàn csak el tudja dönteni hogy megér-e ez egy talàlkozót, nem?

Csak írogatnak, felteszik a sablonos kérdés az időjàràsról is.

Nem értam miért ne lenne jobb személyesen ismerkedni?

Vagy mit mondjak hogy talàlkozóra kerüljön sor?

ma 09:43
 1/6 anonim ***** válasza:
34%
Mégis mit kéne mondanod? Semmit. Ha eltelik 2 hét, vagy maximum 1 hónap és nem hív talira akkor hagyjad.
ma 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Az online társkeresés ilyen, nem sok tétje van, amíg nem kell találkozni.
ma 09:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Én 1-2 napot vàrok nem hónapokat

Úgy gondolom ha tényleg érdekes lennék akkor meg akarna ismerni személyesen is a férfi

ma 09:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ennek 2 oka van

- az a típusú ember, aki fél az ismerkedéstől... és felment online társkeresőre, mert az picit kevésbé para neki, mint a személyes, hogy hátha így túl tud lendülni... de nem. Vagy fosik attól, hogy találkozzon és kapcsolatot tartson vkivel, vagy jobban érzi magát mindentől elzárva

- egyszerre több nővel ismerkedik, és mindig az aktuális legdögösebbet viszi randira, a többit meg talonban tartja, ha az adott nőnek nem kell vagy az adott nő nagyon nem volt szimpatikus a randin

ma 09:58
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy gondolom ha tényleg érdekes lennék akkor meg akarna ismerni személyesen is a férfi"

Ezt jól gondolod.

F

ma 09:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Én egy nővel irogatok, közel fél éve, elvileg ugyan azt akarjuk, mégsem jutunk el a találkáig,pedig egy városban élünk. Volt aki 250 km re lakott, egy hónapon belül találkoztunk.
ma 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!