Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn nem hívnak randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn nem hívnak randira a férfiak?

Figyelt kérdés

Van match, hosszú bemutatkozàs, de ezek utàn se hívnak randira, én vagyok a nő. Képek és több oldalas bemutatkozó (levelezés) utàn csak el tudja dönteni hogy megér-e ez egy talàlkozót, nem?

Csak írogatnak, felteszik a sablonos kérdés az időjàràsról is.

Nem értam miért ne lenne jobb személyesen ismerkedni?

Vagy mit mondjak hogy talàlkozóra kerüljön sor?

nov. 29. 09:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
19%
Mégis mit kéne mondanod? Semmit. Ha eltelik 2 hét, vagy maximum 1 hónap és nem hív talira akkor hagyjad.
nov. 29. 09:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Az online társkeresés ilyen, nem sok tétje van, amíg nem kell találkozni.
nov. 29. 09:52
 3/14 A kérdező kommentje:

Én 1-2 napot vàrok nem hónapokat

Úgy gondolom ha tényleg érdekes lennék akkor meg akarna ismerni személyesen is a férfi

nov. 29. 09:56
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Sztem ennek 2 oka van

- az a típusú ember, aki fél az ismerkedéstől... és felment online társkeresőre, mert az picit kevésbé para neki, mint a személyes, hogy hátha így túl tud lendülni... de nem. Vagy fosik attól, hogy találkozzon és kapcsolatot tartson vkivel, vagy jobban érzi magát mindentől elzárva

- egyszerre több nővel ismerkedik, és mindig az aktuális legdögösebbet viszi randira, a többit meg talonban tartja, ha az adott nőnek nem kell vagy az adott nő nagyon nem volt szimpatikus a randin

nov. 29. 09:58
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

"Úgy gondolom ha tényleg érdekes lennék akkor meg akarna ismerni személyesen is a férfi"

Ezt jól gondolod.

F

nov. 29. 09:58
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én egy nővel irogatok, közel fél éve, elvileg ugyan azt akarjuk, mégsem jutunk el a találkáig,pedig egy városban élünk. Volt aki 250 km re lakott, egy hónapon belül találkoztunk.
nov. 29. 10:26
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én mindenkivel akivel ismerkedni próbálok egy-két nap után felvetem hogy igyunk meg egy kávét valahol. Ha gördülékeny a kommunikáció, akkor még hamarabb. De pont azt tapasztalom, hogy a többség csak hülyíti az embert, érdeklődően kommunikálni és találkozni nem akar... 40/f
nov. 29. 16:27
 8/14 anonim ***** válasza:
Ezt a többi nőnek kell köszönni. Az volna a normális ha hamar találkoztok akkor derül ki hogy egyáltalán az alapvető szimpátia megvan-e. De a nők nem akarnak ralálkozni csak hetek múlva, addigra meg elhal a beszélgetés.
dec. 3. 16:45
 9/14 Ferrari02 válasza:

Kedves Kérdező!

Egy társkeresőn az a szomorú valóság, hogy a színvonal borzasztó, rengeteg az offline profil az adatbázisban és sok komolytalan ember van.

A leírtak alapján a profiloddal is lehet hiba, ugyanis az is egy sablonra épül. Személyiségjegyek, hobbi, életmód, megjelenés, háttered, stb. és ott van a szűrési feltétel, mint egyéni preferencia. A bemutatkozásnál öreg hiba a kisregény írása. Itt is érvényes, hogy a kevesebb néha több.

A sablonok arra valók, hogy közös érdeklődési kört találjatok, személyiségjegyek passzoljanak, külön nem kimondottan kell kiemelni újra, sokkal inkább egy rövid, mégis lényegre törő bemutatkozót írni arról, hogy milyen számodra az ideális társ, akire vágysz, mert ez sok dolgot megmutat. Ha fontosnak érzed, akkor magadról is írhatsz valami olyasmit, ami kiemel a többiek közül. 2-3 mondatnál ne legyen több.

Azért is ajánlanám megfogadni ezt a tanácsot, mert nem sokan veszik a fáradtságot, hogy elolvassák a hosszabb, igényesebb bemutatkozást, sőt még az adatlapodat is átfutják, vagy a kinézet dominál. Ez a része nem a te hibád.

A képeidről nem tudok véleményt alkotni, de ne legyen közönséges, ne mutass magadból túl sokat, mégis fejezze ki az egyéniséged.

Szerintem ezeket a hosszú bemutatkozó leveleket is el kellene felejteni, ha rád írnak, mert megöli az egész randit, ha egyszer találkoztok. Miért lenne kíváncsi rád valaki, ha mindent megosztasz magadból? Egyszerűen kifogytok a témákból és feszengős lesz az egész. Lehet, hogy pont ezt érzik, ezért nem mernek találkozni veled, hogy mi lesz a folytatásban. A férfiaknak sem egy leányálom beégni a randin.

Bár a negatív tapasztalataim miatt sokat csalódtam párkapcsolati szinten, úgy az emberekben, azért a magány érzése rajtam is kiült. Október végén jött ez az őszi depis korszak és magával hozta az érzést, hogy valami hiányzik az életemből. Egy különleges hölgy, akivel megoszthatom az életemet, mosolyt csalhatok az arcára és együtt élnénk gazdagodnánk rengeteg közös élménnyel. Ezért is vágtam bele az online társkeresésbe annál kiábrándító módon.

Valahol az a bevett szokás, hogy a férfinak kell kezdeményezni, de szerintem nőként te is megtehetnéd, ha van olyan férfi, aki tetszik neked. Nekünk is jólesik, ha valaki vonzónak talál minket.

A 4-es hozzászólóra szeretnék némileg reagálni, mert jól látja a dolgokat, azért ne általánosítsunk.

Volt egy nagyon csinos nő, aki minden szempontból megfelelt, ezért elhatároztam, hogy írni fogok neki. Ő volt az egyetlen az oldalon, aki azonnal megfogott, amint megláttam. Nyilván nem akartam elszúrni a dolgot, ezért nem rögtön írtam rá, hanem vártam egy napot, hogy aludjak rá egyet és összeálljanak a gondolatok a fejemben.

Elmondom neked, hogy nagyon rövid levelet írtam a lánynak, mert itt is aranyszabály, hogy ha túl hosszú a levél, nem fogja elolvasni, elveszik a részletekben.

Ha rád írnék és komolyan gondolnám a dolgot, mint ahogyan azt nála tettem, így történne:

Személyesen megszólítanálak, kiemelnék néhány általam fontosnak tartott részletet a profilodból ezzel is kifejezve az érdeklődésemet az irányodba. Megdicsérném a képeidet, ha tetszik, írnék néhány bókot a külsődről, de azonnal kompenzálnám valami belső tulajdonsággal, hogy ezzel is érzékeltessem veled, hogy más vagyok, mint a többiek.

Ezt követően jönne az a rész, hogy utalást tennék egy találkozóra bármely formában, de nyilván a személyes találkozónak örülnék a legjobban. Abszolút nem tennék említést magamról, mert az azt a képet sugallja, hogy csak magammal foglalkozom, senki mással. Ha kíváncsi lennél rám, biztosan megnéznéd az adatlapom, visszajeleznél és a többi jönne magától.

Ezt a szánalmas milyen az időjárás dumát pedig hagyd a fenébe, mert komolyan mondom, hogy válaszra sem méltók. Ha érdekelne, kinézel az ablakon, nem vagy te meteorológus. Most az időjárás érdekli, vagy veled szeretne megismerni? Döntse már el, könyörgöm...

Ha csak hülyülni, tapasztalatszerzésnek kellesz, de megragad a levelezgetésben, az sehová sem vezet.

Legyél őszinte, add magad és ne túl sértően, de írd meg nyugodtan, hogy te a személyes találkozót igényleg, nyitott volna-e rá vagy sem. Egyeztessetek egy közeli időpontot és ha húzza az időt, engedd el.

Akinek fontos vagy, meg fogja oldani, hogy találkozzon veled, nem a kifogásokat keresi.

dec. 3. 18:44
 10/14 anonim ***** válasza:
0%
csúnya vagy
dec. 3. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!