Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Fordult már elő olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Fordult már elő olyan veletek, hogy társkeresőről elmentetek valakivel randira, de élőben egyáltalán nem úgy nézett ki, nem olyan volt mint online?

Figyelt kérdés

Tehát hogy leveleztél egy pasival neten aki a képein egész jól nézett ki, majd elmentetek egy találkozóra, és ott egyáltalán nem azt kaptad vissza mint amit elképzeltél róla. Nem úgy nézett ki, lepusztultabb volt, nem olyan volt a kisugárzása sem, nem olyan volt az értelmi szinte, stb.

Fordult már elő veletek ilyen? Ha igen, mit tettetek?

2023. nov. 2. 14:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen, sôt többnyire ilyen volt.

Adtam egy esélyt, hátha, de aztán gyorsan rövidre zártam és hazamentem. Aztán megirtam, hogy ne folytassuk, tiltás, törlés. Nem hiányzik a hiszti.

2023. nov. 2. 14:20
 2/13 anonim ***** válasza:
91%
Nekem egyszer volt ilyen a kb 10 online randimból. Egy fejjel alacsonyabb volt nálam és borzalmasak voltak a fogai. Ja és kb megkukult, egész végig nekem kellett témákat bedobnom és beszéltetnem. Egy kézműves sört valahogy leerőszakoltam a torkomon aztán eliszkoltam. Ja és amúgy jogász volt az illető...
2023. nov. 2. 14:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Pár hét intenzív chat után találkozót beszéltünk meg a sráccal. A képen helyes volt. Egyszer megemlítette, hogy átlagos magasságú (gondoltam, ez pont jó, hiszen én alacsony vagyok, akkor ő kb. 170-175 cm magas lehet). Leszálltam a buszról Bp-en, kerestem a tekintetemmel a pasit hiszen oda az állomásra beszéltük meg. Átfutottam a szememmel az ott ácsorgókat de egyik sem hasonlított rá. Láttam, hogy az egyik pasi mered rám de eszembe se jutott, hogy ő lehet. Végül a hátam mögül megszólalt, hogy hát szerinte rám vár ha minden igaz... Az agyam szerintem pár pillanatra lefagyott. Az arca mintha hasonlított volna a képen látottra, de sokkal soványabb, beesett volt. A ruházata, mintha csukott szemmel választott volna valamit a szekrényből. Toprongyos, extra bő melegítőben volt. A haja nem rövid mint a képen, hanem a háta közepéig ért. És nem átlagos magasságú volt, hanem kb fél fejjel kisebb mint én. 161 cm magas vagyok. Nem akartam bunkó lenni de 20 perc után elköszöntem mert a beszélgetés nagyon kínos volt.
2023. nov. 2. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Jópár ilyen volt...

Mit tettem? Találkozás után ha keresett, megmondtam, hogy szerintem ne erőltessük.

Volt, amelyik próbálta, zaklatott, le lett tiltva...

2023. nov. 2. 16:16
 5/13 anonim ***** válasza:
89%

Igen. Megmondtam,h egyaltalan nem ugy nez ki,mint a foton,mer elhizott.

Duhos voltam az atveresert.

Datummal jelszovak a kezeben kerek fozot ezek utan mar altalaban.

2023. nov. 2. 17:19
 6/13 anonim ***** válasza:
9%
Senki nem néz ki úgy 2 D-ben, mint 3 D-ben. Ezt minden 2 éves tudja, aki már látott fényképet, nem is értem, hogy lehet, hogy valaki felnőtt létére nem kalkulál ezzel...
2023. nov. 2. 17:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, többször is. Úgy 10-20 perc beszélgetés után rövidre is zártam az ismerkedést velük, hogy szerintem nem egymást keressük.
2023. nov. 2. 17:49
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jópár ilyen eset volt.

Mivel én is mindig friss fotókat raktam ki magamról (És élőben még több dicséretet zsebeltem be), így naivan azt hittem, a másik is így áll az egészhez.

Egyszer viszont irtó kellemesen csalódtam. Annyira helyes volt a srác élőben (eleve a képein is), hogy el sem hittem. Életem egyik legjobb randija volt egyébként.

2023. nov. 2. 18:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez egyértelmû, és nem is ezzel van a gond. Hanem a szándékos átveréssel, amikor régebbi fotót tesz fel, Photoshop, másról fotó... Hazudik a koráról, a magasságáról meg a családi állapotáról, bár utóbbi a randin se biztos, hogy kiderül.

Még egyszer: nem azzal van a gond, hogy tavalyi képet tett fel, amin pont úgy néz ki, mint ma reggel, és nem az a baj, hogy 178 helyett 180 centit, 88 kg helyett meg 85-öt mond. Hanem amikor élôben fel sem ismered.

Nekem is van olyan fotóm, ami jól sikerült, és persze, hogy én is azt teszem fel. De azért azt a pasik is lehurrogják, mikor annyi Filter van a képen, hogy anyád nem ismerne fel a profilképeden.

2023. nov. 2. 18:00
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez forditva is igaz lehet, ha én most küldenék valakinek fotót egy bomba nőt látna, de mivel nemrég volt egy hosszú kapcsolatom vége x kg minusz és egy nagyon szomorú arccal találkozna, pedig egy életvidám nő vagyok/voltam, de ha most találkozna velem valaki elfutna szerintem annyira lefogytam..

na mindegy szóval ez oda vissza müködik..

Az nem fair, ha tényleg egy 10 éves fotót küld az illető, de tényleg, ha valaki meghizott abból lehet lefaragni, aki lefogyott meghizhat még..

igaz magasságokat nem érdemes másitani.

De én találkozás előtt ajánlok egy videóhivást a békesség kedvéért és ha reggel fésülködés előtt látod akkor is tetszik akkor jöhet a találkozó.

Szerintem lehet tapasztalatot átadni egymásnak, ki mit csináljon, hogy ilyeneket elkerülje..

Én sem tudom, hogy ilyen bánatos képpel kinek tetszem, ha élőben meglát, a fotókon meg had ne mondjam lógatnák a nyelvüket, ha kitenném...jah :-)

2023. nov. 2. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!