Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi könnyebben talán barátnőt élőben, viszont egy nő könnyebben talál párt magának az interneten?
Egy férfi sehol se talál könnyen barátnőt, pláne nem élőben és online.
A nő BÁRHOl, ismétlem BÁRHOL találhat párt, csak az irreális igényeit kell kicsit a realitás közelébe hoznia és kész.
Egy szép ÉS fotogén nő talán.
Én egyik sem vagyok, így neten végképp nem ment. Mondjuk élőben is láthatatlan vagyok, átnéznek rajtam, mint az ablaküvegen, le sem szarnak.
Ha a pàr alatt azt érted, hogy belájkol, jobbra húz, beszívecskéz, vagy küld egy üzenetet, aztán kiveri a képeidre, akkor igen, egy nő interneten könnyen és gyorsan talál ilyet.
Egyéb esetben a válasz az, hogy amikor egy nő párt talál, akkor egy férfi is. Feltéve, hogy hetero párkapcsolatokról beszélünk. Tehát vagy könnyű párt találni, vagy nehéz, de ez nemtől függetlenül.
3-as ez hülyeség te is tudod. Egy nő könnyebben talál párt mivel sorban állnak nála a pasik. Egy férfi örülhet ha évente pár nőnél labdába rúghat egyáltalán.
Az más kérdés hogy a nők folyamatosan cserélgetik a partnereiket....
7
Miért is? Te is válogatsz! Te sem jönnél össze dagadt, ronda nővel. Pedig, ha nem valogatnál annyira, lenne nős
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!