Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mentális egészségem érdekében inkább fogadjam el, hogy szép / jó csajoknak sose fogok kelleni? 29F
Társkeresőkön 0 egyezés, maximum pár elhízott c. lájkol meg olyanok akiknek gyerekük van. Voltak már szép nőim, de 2 éve nulla a sikerességi rátám.
29F, 178 cm, sötétbarna haj, kék szem
Baszki azért élt nevetséges hogy így lehuzzatok a kérdezőt :D
Mikor olyan kérdések voltak nőktől hogy nagyon válogatósak és csak a szepfiuk tetszenek nekik akkor mindneki támadta őket hogy jaj várhatod Brad Pittet, meg milyen gyerekes vagy...
Erre itt van a kérdező (már ha tényleg bevalallja hogy ő az) és olyanokat mondtok neki hogy 10/4 ami ugye átlaga alatti tehát csúnya :D
Hat én nőként pont az vagyok akinek csak a szepfiuk tetszenek és extrém finnyás vagyok, inkább voltam egyedül 6 évig mert nem jött olyan akiért odavoltam
De a kérdezővel semmi gond nincs külsőleg, még a szeme is kék én meg azt is mondanám rá hogy átlag feletti, midenzt úgy hogy nekem tényleg csak a top pasik jönnek be .
Szidjátok itt a finnyás nőket, erre egy ilyen palit meg kb lecsúnyáztok :DD
A személyiségével már lehet gond, már eleve amiatt hogy gyakorizik
Nála én 100x visszataszítóbb pasikat látok átlagos vagy ha pénzük van akkor átlagon felüli nővel
41
Neked ez a srác top pasi???? 🤣
Attól nagyon messze van. Te akkor nem igen láttál még top palikat. Eleve 178 centivel alacsony, meg ahogy elnéztem semmi különleges arcvonása nincs ami szépfiúvá tenné. Meg ugye ha olyan top lenne akkor nem itt nyígna a szőke macákért hanem dugná őket lol
Olvas már el akkor meg egyszer hogy mit írtam barátom
Figyelmesen
Nem azt írtam hogy a kérdező számomra top pasi hanem azt hogy Nekem kizárólag a nagyon Top szépfiúk tudnak tetszeni és így mondom azt hogy nem ronda nem ocsmány és még jobb is 1 fokkal az átlagnál.
Én rosszul vagyok a ronda paliktol ha akar képernyőn meglátom őket
A kerdezotol nem lettem rosszul
Egyáltalán nem indokolja meg a külseje azt hogy itt sopankodjon meg azt sem hogy ti akik szidják a nőket akinek szép pali kell úgy csináljátok mintha ronda lenne
1 fokkal jobb az átlagnál, itt a kulcs (:
Ma már ez nem elég, top 10%-ban kell lenni ahhoz, hogy egy szép nőt kapj. Akik meg a linkelt oldalon vannak csajok oda meg top 1%-nak kell lenni.
#44 pedig ma ilyen pasik a nyerők úgy látszik ez az őskori ösztön nem tűnt el.
#43 elég felszínes vagy csak mert valaki ronda és rosszul vagy tőle bocs hogy élek meg bocs ha néha kimegyek az utcára.
Akik meg a linkelt oldalon vannak csajok oda meg top 1%-nak kell lenni.
😂😂 hat itt vmi nagyon alternatív univerzum alakult ki
Mert kik azok a linkelt csajok baszki?
Egyrészt különböző nők, sokan vannak másrészt a többségük tok átlag
Milyen top 1 százalékban kell lenni? Istenem
A nők többséget meg baromira nem érdekli a külső különben már ki is halt volna az emberiség
Akkor mi érdekli őket? A pénz? :)
Igen, én vagyok a képen valóban és a hölgy kommentjeiből teljesen átjön, hogy valóban felesleges lenne ilyen bulikban próbálkoznom. Nem vagyok top, ezt már megerősítették többen is. Érthető, hogy tinderen miért nincs semmi like és semmi match
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!