Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A mentális egészségem érdekébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mentális egészségem érdekében inkább fogadjam el, hogy szép / jó csajoknak sose fogok kelleni? 29F

Figyelt kérdés

Társkeresőkön 0 egyezés, maximum pár elhízott c. lájkol meg olyanok akiknek gyerekük van. Voltak már szép nőim, de 2 éve nulla a sikerességi rátám.

29F, 178 cm, sötétbarna haj, kék szem

nov. 27. 09:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
87%

Fura…..ha kimegyek az utcára jobbnál jobb nőket látok náluk rosszabb faszikkal. Ne mond, hogy a pénz. Mert akkor Magyarország népessége elég jól élne…

10-ből ha 1 pár van ahol a faszi jobban néz ki.

nov. 27. 17:24
 32/66 anonim ***** válasza:
43%
Ez a kérdés megint csak iskolapéldája annak, hogy a béna pasik top csajt akarnak. A képed alapján azok a szöszik elhajtanának a halál f…ára.
nov. 27. 17:33
 33/66 anonim ***** válasza:
Nincs lóvé
nov. 28. 03:18
 34/66 anonim ***** válasza:
53%
03:18 Én is ezt akartam kérdezni a Kérdezőtől, hogy mekkora jövedelme/vagyona van. Mert közel a 30-hoz már az sem mindegy azért... 37F
nov. 28. 13:27
 35/66 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem néz ki rosszul a kérdező. Ráadásul sokkal normálisabbnak is tűnik mint azok a lányok akik tetszenek neki.
nov. 28. 17:32
 36/66 anonim ***** válasza:
100%

35

Lehet hogy nem néz ki rosszul de annyira jól sem, hogy ezeknek a nőknek ő kelljen

nov. 28. 18:27
 37/66 anonim ***** válasza:

Most itt konkrétan ti milyen fotót néztek?

Mert nekem csak a club oldala jön ki

nov. 28. 18:36
 38/66 anonim ***** válasza:

[link]

Itt dobja ki a fotókat.

A kérdezőnek az első képen lévő szőkékre áll a bráner…

nov. 28. 18:44
 39/66 anonim ***** válasza:
84%

:D hat az számomra egy 6/10es max

Ennyire befolyásolhatóak vagytok csak mert szőke a haja és nem csúnya?

Átlagnál kicsit jobb de semmi különös a csaj

nov. 28. 18:48
 40/66 anonim ***** válasza:
62%

"Edzel rendesen, igényesen nézel ki?"

Árulja már el nekem valaki, hogy miért olyan qrva kardinális dolog az !!!!!!!!!!4444!!!!!!44!!!4EDZÉS!!!!!!!!!! ahhoz, hogy valakinek kelljen. Nyilván ha a 178 cm magasság mellé 178 kg, akkor nem vitatom, de ellenkező esetben nehogymár EZ legyen a nonplusultra paraméter, hogy valaki jár e edzeni, vagy sem. Röhej b+ hogy más még csak említésre sem kerülhet, mert mindenki az edzésre veri a f@szát. El vagytok ti b@szva fejben, de valami undorítóan visszataszító módon. Na csá.

nov. 29. 04:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!