Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szoftverfejlesztő az inkább pozitív vagy negatív?
Inkább pozizív vagy negatív megitélese van párkereséskor a szakmának a szemetekben?
Írjátok le a korotokat, nemeteket esetleg a ti munkátokat, ha gondoljátok indoklást is.
Azt, h semleges ne írjátok, még ha minimálisan is, valamire biztos asszociáltok ha meglátjátok valaki profilján ezt az információt.
Én keresek netto 665 ezret, - hogy egészen pontos legyek. Mit kezdjek egy csóró pasival?
Senkinek nem kell eltartania, de én sem fogok senkit eltartani. Szeretnék gyereket, ezért olyam partnert szeretnék találni,(csak olyannal randizom) aki szintén szeretne gyereker. Namarmost, abban 2 évben, míg otthkn vagyok a babával, a férfinek képesnek kell eltartania két embert. Tehát, hasonló színvonalon élő férfit keresek.
10
Mert az albérletet, a számlákat, az étkezést, a nyaralásokat, a szórakozást és úgy amúgy minden közös kiadást felesben fizetünk.
Ezután hogy kellene elhinni, hogy én pl a pénzre hajtottam?
Gondolom sehogy.
De ettől még nem jöttem volna össze olyannal, aki lehúzza az életszínvonalamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!