Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szoftverfejlesztő az inkább pozitív vagy negatív?
Inkább pozizív vagy negatív megitélese van párkereséskor a szakmának a szemetekben?
Írjátok le a korotokat, nemeteket esetleg a ti munkátokat, ha gondoljátok indoklást is.
Azt, h semleges ne írjátok, még ha minimálisan is, valamire biztos asszociáltok ha meglátjátok valaki profilján ezt az információt.
A párom szoftverfejlesztő :)
Amikor ismerkedni kezdtünk, számomra inkább pozitív gondolatokat ébresztett a foglalkozása.
Én arra asszociáltam, hogy értelmes, tanult, szellemi munkát végez és jól keres.
Egyik feltételezésben sem csalódtam.
De természetesen ez csak egy benyomás volt, nyilván nem a munkaköre miatt választottam őt.
Pedig semleges. Semmit sem gondolok ha meglátom, csak azt, hogy biztos sokat tanult.
Nekem pozitív lenne, mert tudna segíteni az info házikban 🤣
Nekem pozitív és kifejezetten szeretnék fejlesztő pasit, én is az vagyok, és szerintem nagyon vonzó szakma, meg hát közös érdeklődés...
És a sztereotipiákat minden eddigi munkahelyemen cáfolták az emberek, nagyon sokan kedvesek, szociálisak és beszédesek voltak. Persze valami harcore területen ez lehet más...
Pozitív. Ha csak ennyit tudok róla,
azt gyanitom, hog okos, tanult, jó szakmaja van, jól keres, és sok lehetősege van a munkarerőpiacon. (Nem, nem kell eltattania senkinek, nem, senki pémzére nem hajtok, de normális nő nem kezd csóró pasival)
"normális nő nem kezd csóró pasival"
ezek után szerinted mégis ki hiszi el, hogy nem a pénzre hajtotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!