Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még férfi, aki nem csinálja ezt?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez volt a kérdésem nemrég.
És most ismét ebben a helyzetben vagyok egy másik férfival.
Kezdek azon gondolkodni, hogy berendezkedem az egyedüllétre 😞
Van abban valami szolid báj, amikor egy korábbi példa beigazolja önmagát. Amikor egyes nők már képesek párhuzamot vonni aközött, hogy a férfi néha insta macákat nézeget, és hogy akkor nekik is jogos kapcsolaton belül félrekefélni a sokkal jobban kinéző 3. féllel. Hogy a balek férfi (aki elméletileg a párjuk) meg nevelje csak fel más gyerekét. Számukra ez teljesen jogos és valid példa lenne, teljesen egyenértékű a kettő, sőt mivel nő követné el, még arra is lenne felmentés hogy miért volt jogos, és miért a férfi volt a hibás még azért is. De amilyen elfajzott lett a jelenkor, már az se lepne meg ha a valóságban is történt volna hasonló, pontosan ilyen pitiáner önigazolásokkal.
Szóval erről beszélek amikor azt állítom, hogy egyesek itt kissé már el vannak szakadva a valóságtól.
Kedves Kérdező! Én ilyen vagyok. Nem nyáladzok semmilyen agyonfilterezett plasztikcicás fotókra, nem követek senkit semmilyen közösségi oldalon, mert nem érdekel. Az evilági, élő, hús-vér nők érdekelnek.
Ha én ilyen vagyok, biztosan vannak más férfiak is így. ;)
De te lúzer gyakoris vagy. Veled nem fog szóba állni.
Az a pasi kellene neki, de a insta macás követések nélkül. A követésekkel együtt már ő sem jó neki. Így a kör bezárult. Nincs egy normális férfi ebben az orszáhgban:)
A kérdezőt valójában nem érdekléi a valóság. Alkotott egy képet a fejében a fickóról és azt szajkózza.
Engem speciel senki, pont ezért mondom másoknak, hogy ne adják ennyire le, mert bőven akadnak, akik nem csinálnak ilyen és ehhez hasonló dolgokat. Soha egyik kapcsolatomban sem volt probléma ilyesmiből, hogy a másik más nőkre csorgatta volna a nyálát.
Nyilván egyéb problémák akadtak, de ilyen béta hímekkel nem álltam le sosem, ami szakító ok volt, az inkább olyan jellegű dolog volt, ami specifikus volt kettőnkre, más miatt nem illettünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!