Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol keressek barátnőt 24 evesen ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol keressek barátnőt 24 evesen ?

Figyelt kérdés
Nincs nagyon olyan közeg ahol tudnék ismerkedni
nov. 23. 09:32
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Tanácstalan vagyok
nov. 23. 16:35
 12/18 anonim ***** válasza:
35%
Ha ezt itt kell megkérdezned, akkor sehol ne keress! Életképtelen egyed vagy.
nov. 23. 17:27
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Ember, ez nem így megy, hogy csaj kell, hol szerezz. Ez tök undorító hozzáállás.
nov. 23. 18:04
 14/18 anonim ***** válasza:

KAMU!

"Nincs nagyon olyan közeg ahol tudnék ismerkedni" És 24 éves.

Mert nem jársz dolgozni, vásárolni, hivatalba,..., sehová, mi? >:)

nov. 23. 18:13
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es, te random embereket szoktál leszólítani a bol
nov. 23. 19:57
 16/18 anonim ***** válasza:
tban? Ennek mekkora a sikere?
nov. 23. 19:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

15. BÁRHOL ismerkedem, ha megtetszik a nő. Miért ne? Elhajt? És? Megpróbáltam, ennyi.

Vagy hol és kivel ismerkedjek? Melóban, munkatárssal? Neten, zsákbamacska szinten? Anyám barátnőivel, akikkel összejár kártyázni, és mind 60+ -os?

nov. 23. 20:13
 18/18 anonim ***** válasza:

15

Nő létemre jobban szeretem, ha odajönnek a férfiak. Egyből eltudom dönteni, hogy érzem azt a bizonyos pluszt vagy sem. Ha nem vonzó számomra, akkor megmondom szépen és kulturáltan (értsd. nem bunkó, lenéző és flegma stílusban) hogy nem szeretnék ismerkedni.

Soha nem voltam társkeresőn, de nem is szeretnék. Elég kellemetlen lehet -férfiaknak és nőknek egyaránt- mikor a képeken tetszik, aztán mikor meglátom előben legszívesebben sarkon fordulnék, mert rohadtul nem úgy néz ki és úgy már nem is vonzó nekem.

nov. 24. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!