Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélye a lányoknál,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye a lányoknál, nőknél egy olyan férfinak, akinek nincsen autója és vezetni sem tud?

Figyelt kérdés
nov. 22. 21:54
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
51%

17-18

De az ilyenek vannak a legnagyobb mellénnyel, hogy nekik nincs autó, Pestre nem kell, és még milyen büszkék rá! Aztán meg ha ki kell menni az egyik bútor boltba egy lapraszerelt asztalért, akkor meg vakaróznak... Tömegközlekedéssel nem tudja elhozni, autó nincs (me'' minek) de a házhozszállítást sem akarják kifizetni. :D Ilyenkor jönnek képbe az autó tulajdonos haverok/barátnő/barát/szülők, bárki. Ilyenkor már nem baj, hogy pöfög az autó a városban, nem számít a környezetvédelem, semmi. Ilyenkor már az eddig szidott autó tulajos haver a világon a legjobb ember. Utána megint rá sem bagózik egy évig, meg utána ugyanolyan szar lesz, mert telepöfögi a várost.

Fuuuu, annyi ilyen sztorim van, hogy az hihetetlen.

Az egyik volt pasim szintén ilyen volt. Folyamatosan azt hangoztatta, hogy nem kell a kocsi a városba. Aztán mikor a 8. kerületből áthelyezték őt a 22. legvégébe, akkor volt minden baja, hogy neki egy órát kell mennie tömegközlekedéssel csak oda. Magához akart költöztetni csak hogy vinni tudjam. :D

Egy másik pasi össze akart velem jönni. (akkoriban nem tudtam, azt hittem haverok vagyunk). Hivatalosak voltunk egy esküvőre ami Pesten kívül, az agglomeracioban volt. Engem kért meg, hogy menjek már el érte, mert neki így 3 óra lett volna az út, ha meg elmegyek érte, akkor csak másfél. Hozzáteszem úgy, hogy nekem nagyon nem volt irányban. De mindegy, elmentem érte. Utána meg bepróbálkozott. :D Ember! Úgy akarsz felszedni, hogy előtte vigyem el a szaros segged mert te nem tudod magadnak megoldani? Hát ez aztán k*rv@ férfias, ettől aztán begerjedtem... Nem is akarok belegobdolni, hogy mennyi benzint (pénzt) elcsesztem az ilyen balfácánokra.

És még mielőtt itt valaki megkövez! Ha valaki nem akar autót, nincs azzal baj, de akkor oldja meg az életét autó nélkül és ne kérjen segítséget állandóan emiatt.

nov. 23. 08:39
 22/35 anonim ***** válasza:
49%

21

Tűpontos!!!

nov. 23. 09:30
 23/35 anonim ***** válasza:
#21 Így van!
nov. 23. 09:40
 24/35 anonim ***** válasza:
37%

Nincs!

Amelyik "pasi" nem mer vezetni, az tutyimutyi, gyenge, béna.

Nem férfi az ilyen, sajnos egyre több van, főleg városban.

nov. 23. 10:25
 25/35 anonim ***** válasza:
54%

Én 26 éves vagyok, nagyvárosban élek és egyetemista 19-25 éves nőkkel ismerkedek. Leszarják teljesen, hogy van-e kocsim/jogsim.

De az ilyen suttyó egyszerűbb csajoknak tudom, hogy ez nagy szó. Szóval örülök, hogy nem olyan helyen élek, ahol ők vannak.

nov. 23. 11:15
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

21. Nem tom, én jóképű vagyok, nincs autóm és az utóbbi 3 évben 2 olyan csajom is volt, akik még engem furikáztak autóval.

A pénzes pasikra menő csajok persze nézik az ilyen dolgokat. De a jóképű szép pasikra menő csajokat ez nem szokta érdekelni. Egyik fajtával sincs baj, csak akkor nem egymást keressük.

nov. 23. 11:17
 27/35 anonim ***** válasza:

26

Artol, hogy vakakinek van autója, még nem pénzes! Ha nincs ra valakinek 120 ezre arra, hogy kötetlenül éljen, .siman csak csóró

nov. 23. 11:23
 28/35 anonim ***** válasza:
Nekem van jogsim, meg kocsim is van, de kb. soha nem használom (azt is úgy tukmálták rám,mer szüleimnek van több autója is ,és az egyiket lepasszolták nekem). Egyébként gazdag családból jövök, van saját lakásom is Budán, de így ismerkedés során senki meg nem mondaná rólam. Több csajom is volt az elmúlt években és kb. hónapokig szóba se került,h van e kocsim vagy sem. Mert olyan csajok eleve nem kellenek nekem, akit az ilyen autóval veretés és társai nyűgöz le. Egyébként lánybarátaim tapasztalatai szerint pont azok szoktak a legcsóróbbak lenni,akik ilyen kocsikkal pózolva próbálják őket lenyűgözni társkeresőn, mert kiderül,h az is lízingelt, amúgy meg otthon majdnem összedől a kis ház,és vakolat sincs rajta.
nov. 23. 11:44
 29/35 anonim ***** válasza:
65%

28

A normalis nők, egyaltalan nem varnam luxus autot. Egy barmilyen, közepkategorias, biztonsagos autot varnak el. Semmi többet. Manapság ez nem ördögtől való

nov. 23. 12:38
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Az autós nőknél valószínüleg nincs esélyed. A nem autósok közül azok várják el főleg, akik nagyon szépek, így könnyen találnak autós pasit is. Egy átlagos, közepes nőnél simán van esélyed autó nélkül is.
nov. 23. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!