Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye a lányoknál, nőknél egy olyan férfinak, akinek nincsen autója és vezetni sem tud?
Ezzel a lépéssel, hogy kocsival villognál, tulajdonképpen a nőkre költenéd a pénzed közvetve, hiszen miattuk kéne az autó.
Ha már rájuk akarod költeni, akkor jobb, ha programozásra költöd azt a havi 100-ast. Elviheted a nőt pár helyre, jó kis programokra, abból az évi 1,2 millióból. Sokkal több, és jobb, minőségibb élményt tudsz neki (magatoknak) nyújtani, ha nem kocsira költöd.
Nálam meg sok nőnél nincs, de sok nőnél van.
Sok embert ismerek, akiken nincs egyik se.
Az én párom most csinálja a jogsit, mikor összejöttem vele 4 évvel ezelőtt, értelemszerűen nem volt.
Rohadtul nem érdekelt.
Meg nekem sincs, így jogom se lenne elvárni a másiktól.
Ja, és a párom nem egy tutyimutyi alak, csak ez valahogy így kimaradt neki. Ennyi. Ha nem csinálná most, az se érdekelne.
14
Mindenhez jogod van! Bármit elvarhatsz, csaxólok
Régebben én is azt mondtam: áhh, nem lényeg, attól még szerethetem!
Na igen ám, de utána jöttek a problémák! Mikor terveztünk programot, sok volt a Budapesten kívüli. Kilépsz Pestről már nagyon fika a közlekedés, sok helyre el sem tudsz jutni kocsi nélkül. Ilyenkor ki vezetett? Hát én! Ki fizette az üzemanyagot? Hát én! A legkeményebb pedig az volt, mikor már Pesten belül is kocsikázhattam vele, mert neki már nem volt kedve villamosra szállni, mert mennyivel jobb, kényelmesebb, gyorsabb kocsival. Tényleg?!
Összességében már nálam is kizáró ok lett, ha nincs jogosítványa. Ha nincs kocsija, az még nem zavar, de akkor ne jelentsen neki problémát bérelni, vagy valakitől kölcsön kérni. Még egyszer nem fogok taxit játszani! Vagy megoldja, vagy nincs egymással közös jövőnk, mert a jövőben ebből úgyis teher lesz, nyűg, később pedig veszekedések. Kinek kell az?
Amúgy pont nem olyan régen volt egy srác, akivel ismerkedtem. Egy buliban akadtunk össze Budapesten. Kocsija nem volt, jogsit nem tudom. Állandóan nekem mondta, menjek már le hozzá. A csávó 100 kilométerre lakott tőlem és tömegközlekedéssel több, mint 3 óra lett volna az út. Jelentem, soha nem találkoztunk többé! :D Én biztos nem fogok kocsikázni 200 kilométert oda-vissza egy pasiért, főleg hogy én vagyok a nő. Neki pedig nem értem egyszer sem annyit, hogy 3 órát vonatozzon, buszozzon. Én szeretek utazni, kirándulni. Nem jelent gondot, sőt, rendszeresen kijárok a szomszédos országokba vásárolni, kimozdulni. Ezeket egy olyan hogy fogja megoldani, akinek nincs jogsija? Ha pedig ezekről lemondok, akkor az én életszínvonalam csökken. Nekem kell olyan dolgokról lemondani, amit én szeretek, csak azért, hogy más boldog legyen, mert vele vagyok. Hosszútávon ezekből konfliktusok lesznek. VAGY! Játszhatok ismét taxit, amiből szintén az lesz.
Teljesen igazad van 16-os mondom ezt ferfikent.
Ezek az emberek ugyanazet jatszak nem csak a nokkel, hanem mindenkivel.
Magyarazza, hogy neki nem kell kocsi, mert mennyire felesleges Pesten! Persze, mert, amit nem tud megoldani, arra megker egy autos embert. A sokadik alkalom utan nagyon faraszto mar haverkent is az ilyen. Ugyan ezt mondtam, hogy nem vagyok taxisofor. Itt vagy 30-40 eves felnottkent 0 vezetesi rutinnal es masra szorulsz, mint egy kisgyerek.
Akkor felhívnám rá a figyelmedet, hogy a kommentelők több mint fele szerint kizáró ok.
A magadfajták mindig ezzel a dumával jönnek, hogy xy csak beképzeli magának hogy bizonyos ok miatt hátrányt szenved a párkeresésben, holott egyértelmű hogy amiatt utasítják el, még ha nem is mondják meg neki nyíltan.
Ez lehet alacsonyság, rondaság, túlsúly, kis farok stb és igen, lehet az autó hiánya is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!