Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye a lányoknál, nőknél egy olyan férfinak, akinek nincsen autója és vezetni sem tud?
Figyelt kérdés
nov. 22. 21:54
2/35 anonim válasza:
Kevesebb, egyik ilyen haveromnak megirta a csaj, hogy sorry off. O vezet sajatot es cegest is naponta. Meg a sracnak allt feljebb a dolog.
3/35 anonim válasza:
Nálam ez kizáró ok! Szeretnék gyereket, valamint elég szar, ha meg kapcsolatban, csak ő számithat rám, én rá nem. Valamint, nem fogom senki seggét furikázni.
4/35 anonim válasza:
Hát kevesebb esély az tuti..
Az se mindegy miért, én ismerek egy srácot aki évek óta megy a jogsiért, de tartós betegség miatt sosem engedik neki. Neki elnézi inkább az ember.
5/35 anonim válasza:
Nekem nincs jogsim se autom és a paromtól se várom el. Budapesten pláne
6/35 anonim válasza:
Persze! Nem mindenkinek lételeme az autó. Főleg Pesten felesleges, ahol jó a tömegközlekedés. Egy autó iszonyú sok pénz, legalább egy százas havonta, bölcsebb az, aki nem herdálja el a pénzét kocsira.
7/35 anonim válasza:
Diákkoromban nem volt autóm, csak bőven 35 éves korom felett lett. S úgy emlékszem nem éltem cölibátusban :)
Igaz nem az anyagiak mentén akartam ismerkedni ugyebár...
8/35 anonim válasza:
Nekem volt 2 barátom is akinek nem volt jogsija, nem volt probléma. Viszont azóta eltelt pár év…. Már felnőtt vagyok és van abban igazság, hogy jó ha van a másiknak is jogsija hisz akkor tud a másik fél is számítani rá. A férjem szerint is jobb ha van egy férfinak jogsija. Tehát nem csak én mint nő gondolom így.
9/35 anonim válasza:
Ha ezt tartod a legnagyobb hibádnak akkor menj és csinálj egy jogsit. Fél év alatt megvan. Bár attól még önmagában nem lesz csajod, de attól sem ha veszel egy autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!