Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha úgy erzem, hogy nincsen olyan nö aki engem boldoggá tudna tennis?
Jelenleg kapcsolatban vagyok, de boldogtalan.
Nagyon nehezen esek szerelembe.2x voltam szerelmes mind a két lány át vert és nagyon nagy fájdalmat okozott lelkileg. Szerinyem azóta sem tudtam túltenni magamat azon, hogy egy olyan lánnyal sem tudtam komoly kapcsolatban kialakítani akibe szerelmes voltam. Csak olyanokkal akikbe nem voltam szerelmes és nem is tetszenek annyira.
8# Nekem ugyan az tetszik aki 20 évvel ezelőtt is tetszett, de ha az illető nem akar velem élni akkor mit tudok tenni??
Mit tudsz tenni, ha nem kellesz azoknak akikkel úgy,érzed boldog lennél mert még van bennük az amit keresel egy nőben, de ők valamilyen oknál fogva nem akarnak veled lenni.
Maradnak azok akik neked nem tetszenek.
Én nagyon sokáig szingli voltam emiatt. És persze jött a társadalmi nyomás, hogy miért vagyok szingli..biztos meleg vagy.. holott azért voltam szingli mert az akivel együtt akartam lenni nem tudtam együtt lenni. De a társadalom ezt sem fogadja el. Ilyenkor jön a ledegradálás..
Aztán mikor össze jössz olyannal aki nem tetszik igazán akkor jön a nyomás megint. Miért nem vagy boldog? Te vagy a h.lye!! Mikor lesz már esküvő? Mikor lesz már gyerek hiszen már 5 éve együtt vagytok, kötelező a gyerek...
És nulla megértést kapsz.
Ha szingli vagyok az a baj..
Ha olyannal vagyok aki igazán nem tetszik mert ez maradt akkor az a baj..
Ha továbbra is,azokat kergették akik nem akartak velem lenni akkor meg az a baj...
Olyan, hogy megérti valaki a helyzetemet, nincs??
Mert én még ilyen emberrel nem találkoztam, pláne nővel.
Én nagyon megértem a helyzeted (és nő vagyok), de az az igazság, hogy erre nem lehet semmi okosat írni... Nagyon szar, ha az embernek nincs szerencséje. :(
Majd jönnek azzal, hogy szakíts, és maradj egyedül addig, amíg nem jön olyan, akivel kölcsönös. Aha... És ha soha nem jön? Te is írod, hogy nagyon sokáig voltál szingli emiatt. Én még most is az vagyok, az is maradok már, míg élek. Ez jobb? Hát nem, semmivel, csak másképpen rossz. De ezt tényleg sosem fogják megérteni azok, akiknek "normál" időn belül megérkezett az életükbe az, akivel kölcsönös, tehát akiknek nem aközött kellett választaniuk, hogy megalkudnak vagy az egész életüket egyedül élik le. Itt többnyire huszonéves, harmincas, max. negyvenes emberek írogatnak, jó kapcsolatból/házasságból vagy csak rövidebb ideje egyedül. Nincs itt egy 50-es, 60-as sem, aki tényleg eltelt a fiatalsága, az élete örökszinglin ÉS boldog. A való életben meg pláne nincs. Olyanok persze vannak, akiknek nem jött össze, de egy sincs jól.
12#
Köszi, végre valaki megérti és át érzi amit mondok.
Igen számítok arra, hogy majd ide írják, hogy szakítsál csak Szikora olyan helyzetben vagy a családod miatt, hogy nem nagyon tudsz hová menni.. ekkor még persze megkapom, hogy érdek vagyok és átvétel a páromat.
Nem egy leányálom kiszolgáltatott helyzetben lenni egy egész életen át.
Sok ismerősöm van akinek az ölébe hullott minden. Természetesen ők soha nem értették meg a problémáimat. Őket mindig kihúzták a szarból a szülők és szponzorált őket lakással autóval. Van akinek még házat is intézték úgy, hogy megtarthatta a lakást is amit szintén az apjától kapott..
Így könnyű, ilyen segítséggel én is lavíroznék és már rég családom lenne.
14#
Tetszen a kinézete, a stìlusa, a kisugárzása.
Megbîzhatóság!!!!
Alap dolgokat mondtam.
A hangulat ingadozásokkal és az 5 percenkén megváltoztatom a véleményemet nökkel nem tudom mit kezdeni.
Egy ilyen növel nem lehet tervezni..
"Mit tudsz tenni, ha nem kellesz azoknak akikkel úgy,érzed boldog lennél mert még van bennük az amit keresel egy nőben, de ők valamilyen oknál fogva nem akarnak veled lenni.
Maradnak azok akik neked nem tetszenek."
Nézd meg milyen különbség van közted és azok a nők között akik elutasítanak téged, vagy akár veled vannak.
Mindkettő esetben maguk döntik el, hogy mit akarnak, nem nyomás miatt teszik.
Azoknak a nőknek akiknek nem tetszel nem elégednek meg veled, keresnek tovább, élik az életüket. Míg te olyan nőknek adsz esélyt akik neked nem tetszenek. Sőt azok a nők akiknek tetszel is azért vannak veled, ha nem tetszenél nem kapnál (túlnyomórészt) esélyt.
Miért vagy ennyire kapcsolatfüggő és megfelelési kényszeres? Előbb egyedül kéne megtalálni a helyed az életben bármennyire is megkopott klisé gondolat és csak aztán ismerkedni ha hiányzik egy társ. Viszont csakis olyannal illene akivel kölcsönös az érzés. Lejjebb adod folyamatosan az igényeid. Miért csodálkozol, hogy nem vagy kiegyensúlyozott ezek után???
16#
Most vagyok 40 éves.
Ezalatt a 40 év alatt volt egy másfél éves kapcsolatom ahol nem éltünk együtt meg van a mostani ami az 5-ig éve tart. Erre azt mondod én kapcsolatfüggő vagyok és nem bírok egyedül lenni..
Huszon, harmincas koromban sok lánynak tetszettem. Voltak olyanok is,akik nekem is, de ott mindig az anyagi dolgok miatt a nők úgy döntöttek, higy nem járnának jól velem.
Persze ezt a többségük nem merte ilyen nyiltan kimondani.
De arra is volt példa, hogy volt aki SMS-ben megírta, hogy az akkori anyagi helyzetem miatt. Ez alatt ne azt értsd, hogy hajléktalan voltam. Kifejezetten drága és jó ruháim voltak amiből azt gondolták sokan, hogy tele vagyok.
Amikor kiderült, hogy nincsen saját ház, nincsen saját kocsi akkor hírtelen azok a nők akik nekem tetszettek és én is nekik meggondolták magukat és már nem akartak velem lenni.
Nézd, ez egy nehéz helyzet... Bár én a helyedben nem bánkódnék azok miatt, akik azért nem akarnak tőled semmit, mert nincs saját lakásod meg autód... Biztos olyan nőt akarnál, aki azt várná, hogy te legyél az anyagi háttere?
Azt írtad a jelenlegi párod megfojt, nem érzed jól magad vele. Akkor miért vagy vele? Én nem tudnék olyannal lenni, aki ennyire nem hagy nekem teret. Mondjuk én olyan is vagyok, hogy én-idő nélkül megdöglenék...
Én az egyedüllétet választottam inkább. Nálam jobban senki nem tudhatja, mi tesz boldoggá, majd én megoldom magamnak.
Azt írtam egyértelműen, hogy szingliként is meg kellene találnia az élet örömeit és ha azután is hiányzik társ akkor hajrá nyugodtak ismerkedjen!
"Előbb egyedül kéne megtalálni a helyed az életben bármennyire is megkopott klisé gondolat és csak aztán ismerkedni ha hiányzik egy társ. Viszont csakis olyannal illene akivel kölcsönös az érzés."
Azért vagy kapcsolatfüggő mert olyan nőkkel teszed magad akik nem fognak meg. Nemcsak az társfüggő aki kapcsolatból kapcsolatba ugrál! Leírtad te magad, hogy az agyadon jön ki a barátnőd (mondjuk jogosan ha levegőhöz nem hagyj jutni, állandóan a seggedben lóg) és mégis vele vagy. Na ez a kapcsifüggő fogalmát kimeríti. Valamint ha téged befolyásol a társadalom/rokonok véleménye, noszogatása akkor még megfelelési kényszered is van. Pedig ezerszer jobb egyedül mint olyan illető mellett akit még rühellni is fogsz.
Azonban ha neked jó itt nyafogni, kiemelni a kérdést, vagy még írni ki egy párat ahelyett, hogy inkább szingli lennél akkor csináld tovább! Engem nem zavar, hogy boldogtalan vagy. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!