Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha úgy erzem, hogy nincsen olyan nö aki engem boldoggá tudna tennis?
Jelenleg kapcsolatban vagyok, de boldogtalan.
Nagyon nehezen esek szerelembe.2x voltam szerelmes mind a két lány át vert és nagyon nagy fájdalmat okozott lelkileg. Szerinyem azóta sem tudtam túltenni magamat azon, hogy egy olyan lánnyal sem tudtam komoly kapcsolatban kialakítani akibe szerelmes voltam. Csak olyanokkal akikbe nem voltam szerelmes és nem is tetszenek annyira.
Ne mastol vard a boldogsagoz.
Ha egyedul, magadban boldogtalan vagy, mert nem tudod, mi tesz boldogga, nincs hobbid, nincsenek barataid, addig egy jol mukodo kapcsolatban sem leszel boldog. Sot, kolonc leszel, teher, mert a parod folyamatosan ugy fogja erezni, hogy az o dolga az, hogy boldog legye, miatta vagy boldogtalan. Ezt pedig egy normalis ertekrenddel rendelkezo ember sem turi el sokaig.
Sokunknak hiányzik valami a kapcsolatból. Én boldog vagyok de ezt nem befolyásolja a párom, akkor se jó akkor se ha rosszul viszonyul hozzám.
Én olyan férfire vágyok aki mellett nem kellesz más. Nem fogok 5 évente másra vágyni. Olyan kellene akit tudnák szeretni, úgy őszintén szeretni , nemcsak valamiért.
Én sose voltam igazán szerelmes így sose csalódtam. Ott tartok, hogy nekem úgyis jó van mellettem valaki meg úgy is ha nincs.
5# Nem a másiktól várom a boldogságot. Ezt pont a nőkön szoktam érezni, hogy tőlem várják, hogy tegyem boldoggá.
Van hobbim amit nem tudok egyedül csinálni mert a párom állandóan a seggemben van. Pl el akarok menni futni egyedül akkor nem tudok mert ő is jön. Néha jól esne egyedül elmenni sétálni a saját tempóban arra amerre én akarok, de nem ő is jönni akar és szorítani a kezemet amitől megőrülök már. Megfulladok a jelenlegi kapcsolatomban és a hülye szabálytól, hogy nekünk mindent együtt kell csinálni. Minden nap ugyan az. Együtt megyünk dolgozni 10 percre dolgozunk egymástól. Hazafelé szintén együtt megyünk és együtt is élünk. Megőrülök ettől a monotonitástól. Én mindig mondom neki, hogy menjen, szerezzen barátokat én el vagyok otthon, de nem. Mániákusan csak velem akar lenni.
Hiába nagyon rendes, megbízható megfulladok.
Aki kinézetre tetszik az mindig szemét lett idővel és át vert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!