Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nő kezdeményezzen? Férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nő kezdeményezzen? Férfiak ti mit szóltok ehhez? Akár bejelolni Facebookon a kiszemeltet vagy ha már ismerős itt ott akkor rairni? Ha akarnátok bármit is akkor kezdeményeznétek? Hátrány ha a lány kezdemenyez? Nyomulas?

Figyelt kérdés
nov. 13. 10:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Úgy látom más véleménye nem lehet az embernek itt.
nov. 13. 12:49
 12/19 anonim ***** válasza:
61%

A 10-eshez hasonlóan egy buli után én jelöltem be a fickót és én írtam rá először. Randira mondjuk nem hívtam el, csak pedzegettem, hogy esetleg elhívhatna ő, de az majdnem ugyanaz.

Onnantól sínen voltunk, bizony hódított rendesen. Már 8 éve a férjem.

Alapvetően el kell döntened, hogy te milyen típusú ember vagy (és nem milyen típusú szeretnél lenni, hanem valójában, a szíved legmélyén mi komfortos neked, hogyan érzed magad jól). A magam részéről én sosem voltam ilyen megmentésre váró királylány-jellegű nő, ha valaki tetszett, mindig is odamentem hozzá, aztán max nem volt kölcsönös a dolog (mondjuk ez nem volt túl gyakori, de attól még mindig benne van a pakliban), legalább nem emésztettem rajta hetekig/hónapokig/még tovább magam. Megtudtuk, hogy hányadán állunk, szuper, lehet továbblépni. A saját életem szeretem én irányítani, és ennek része az is, hogy nem ülök stresszelve a körmöm rágogatva a telefon előtt, várva, hogy netalán észreveszi-e azokat a jeleket, amiket küldtem neki vagy kitalálja-e messziről, hogy amúgy nekem ő bejön és akár kezdeményezhetne is. Vagy úgy általában mások tempójához sem szeretek alkalmazkodni (járdán nagyon fel tudnak bosszantani az előttem lassan haladó gyalogosok, szóval ez tényleg a mindennapokra vonatkozó jellemvonásom), így még ha érzem is valakin, hogy kezdeményezne, de talán óvatosan közelítene vagy nem tudom, akkor ha kicsit felpörgetem az eseményeket, azzal szerintem nincs semmi gond. Nyilván ha ez a másik félnek túl gyors, túl "nőietlen" vagy mittudomén, nyomulós vagy akármi, akkor nem egymást keressük, mert én ilyen vagyok, ez a fajta viselkedés komfortos számomra, szóval kapcsolaton belül sem tökölök, ha azt akarom, hogy elvegyen x év múlva, akkor eléállok és megkérdezem, hogy "Józsi, tervben van, hogy elvegyél x év múlva?". Túl rövid az élet, hogy óvatoskodással pazaroljunk értékes éveket, csak mert "mi van ha nyomulós".

De ez ugye az én életfilozófiám, nekem ez jön zsigerből. Nem vagyunk egyformák, ha neked ez a fajta direkt hozzáállás idegen, akkor csak azért ne erőltesd magadra, mert egyenjogúság meg tökömtudja. De azt azért hozzátenném, hogy ha valaki amiatt offol, mert te kezdeményeztél, és hogy ez mennyire gáz, mert nyomulós, akkor azzal a fickóval amúgy sem veszítesz sokat. Egy párkapcsolat ugyanis potenciálisan életed végéig kitart, nem lehet úgy élni, hogy mindig a másiktól várod a kezdeményezést.

nov. 13. 12:52
 13/19 anonim ***** válasza:
70%
Ismerősöd itt-ott = a való életben és amúgy szivezgeti a posztjaid, vagy élőben vált veled pár szót, végigmér? Mert ha szemtől szemben kb. levegőnek néz és/vagy neten nem/sem vesz figyelembe akkor miért is írnál rá? Nem értem a logikát benne. De tőlem nyugodtan írj rá, jelöld be. Hátha észrevenne, bár lehet csak szex lenne belőle,. Viszont ha neked az elég lenne akkor hajrá! 🤷
nov. 13. 12:55
 14/19 anonim ***** válasza:
49%

“ magam részéről én sosem voltam ilyen megmentésre váró királylány-jellegű nő, ”

Csak mert valaki nem szeret nőként kezdeményezni, mert nem érzi komfortosan magát vele, attól még nem kell úgy előadni, mintha elesett életképtelen hercegnők lennénk😀Nincs gond azzal, ha te karakán nő vagy, de nem kell passzív-agresszíveskedni azokkal, akik finomabb, nőiesebb nők és szeretik, ha a férfi teszi meg az első lépést.

nov. 13. 14:38
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 bocsánat, nem akartam megbántani senkit. A másik végletet hoztam csak fel példának, nem gondolom, hogy ne lenne átmenet, vagy amúgy nem is gondolom, hogy a "megmentésre váró királylány" dologgal bármi probléma lenne. Nem volt cél passzív-agresszíven fellépni a többiekkel szemben.
nov. 13. 14:58
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Attól mert egy nő bejelöl egy férfit az nem karakánság,a valagad nenyaljam ki?
nov. 13. 17:24
 17/19 mikeXxX ***** válasza:
40%
Én az ilyen nőt aki ismeretlen jelölget mind letíltottam szerintem egy korrekt őszinte üzenet többet ér sokkal. 45f
nov. 13. 18:40
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem tetszene, de csak a toppasiknál szoktak kezdeményezni a nők.

Sokak szerint már BradPitt sem elég jó, mert nem elég magas...

nov. 14. 04:19
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez néhány ostoba ember győzködése miatt van, hogy a nőnek nem szabad mert jujj nem lesz jó vége...

Pláne ha nem is vagytok idegenek, akár hosszú ideje köszönőviszonyban vagytok, vagy valóban ismerős már egy ideje akkor nyugodtan írhatsz.

nov. 14. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!