Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha rájössz férfiként, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rájössz férfiként, hogy igen bejössz az egyik ismerős nőnek, csak ezért jól, részletesen megnézed magadnak őt, még ha amúgy nem is tetszik?

Figyelt kérdés
Erre gyanakszom most nőként. Ez így működik, ugye?

#terepfelmérés
máj. 13. 09:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem tetszik, akkor egyáltalán nem foglalkozom vele.

Van olyan, hogy valaki esetem, akkor kezdeményezek is, de ott is kiderülhet, hogy nagyon különbözünk - és akkor tökmindegy, hogy tetszett-e.

Van olyan, hogy elsőre valaki nem váltott ki belőlem semmit, voltam már így is, és nagyon megtetszett később belsőre is, és külsőre is. De elsőre nem tett rám komolyabb benyomást, amúgy csinos volt, de kb ennyi. A kapcsolathoz eleve kell nekem egy plusz, nemcsak a vonzalom, hanem mint társ is tudunk-e közös jövőt elképzelni. Ahhoz pedig beszélgetni kell.

máj. 13. 09:55
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha egyáltalán nem tetszik, és esélytelen a fizikális vonzalom nem érdekelne, értem ezalatt a nagsobb túlsúlyt, rossz fogak, ápolatlanság, nem szép arc.

De ha számomra megfelelően néz ki, esztétikus csak épp nem az esetem feltétlenül első ránézésre, vagy nem akadna meg a szemem rajta, ha velem szemben jönne az utcán, attól függetlenül simán elvarázsolhat a kisugárzásával és személyiségével.

máj. 13. 10:03
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Van aki hobbi szinten űzi az effajta nézést, minden nőre ilyen furán néz, csekkolja, hogy elég vonzó e még a nőknek. Nekem kell többet bele látni. Pl. Van egy bolt ahova néha bejárok, ott a pasi mindig mélyebb hangon beszél velem, pedig tudom nem akar semmit, fiatalabb nálam jóval, csak próbálgatja magát. Ugyanez van a nézéssel, úgy 30-as éveim elején jöttem rá, hogy vannak pasik akik mindig ezt teszik, kitekerednek ha látnak, hosszan néznek, mindenféle hülyeség de soha nem akarnak semmit, ez ilyen.
máj. 13. 10:15
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem kell többet bele látni *Nem kell bele...

(Autocorrect)

máj. 13. 10:16
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Ugyanez van a nézéssel, úgy 30-as éveim elején jöttem rá, hogy vannak pasik akik mindig ezt teszik, kitekerednek ha látnak, hosszan néznek, mindenféle hülyeség de soha nem akarnak semmit, ez ilyen."

Nekem is kellett hosszabb idő, hogy nem is az, hogy rájöjjek, hanem hogy elfogadjam. Tényleg így van, semmit sem számít, hogy néz (bámul...), hogy keresi a szemkontaktust, de még az sem, ha beszélgetésbe elegyedik veled. Nem lesz belőle semmi. Hogy nem akar vagy nem mer, az is mindegy, kár ezen agyalni. Nem kell foglalkozni vele. Csak nem mindenkinek jön belülről ez a "közönyösség", ez az észre sem veszem szint. Tudatosan erőltetni pedig nem könnyű.

máj. 13. 10:48
 6/9 A kérdező kommentje:
De ez csak azután volt, hogy rájöhetett, hogy nekem tetszik. Előtte csak udvariaskodott, de nem stírölt így.
máj. 13. 11:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Nézd, a lényeg az, hogy ha csak néz, de nem invitál, vagy lép valamit akkor nem kell vele foglalkozni. Sok nő értetlenül áll az effajta viselkedés előtt, nem értik miért nem lép a pasas. Pedig az esetek felében nem történik semmi, a nőt meg eszi a fene, filózik, hogy akkor miért nem lép ha közben néz.
máj. 13. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
nem méregetem és nézem figyelem állandóan ha nem tetszik, akkor semleges max az arcára nézek ha beszélek hozzá ennyi
máj. 13. 16:11
 9/9 BohócKolbász ***** válasza:

Igazából igen, megnézem. Kíváncsi vagyok arra hogy akinek felkeltettem az érdeklődését ő hogy néz ki. Nyilván ha kapcsolatban lennék nem tennék ilyet, nem ismerkednék. De mivel szingli vagyok, simán megteszem, sőt rá is írok lesz ami lesz alapon.

32F

máj. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!