Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kizáró ok, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kizáró ok, ha a férfi még szűz 30 felett?

Figyelt kérdés
nov. 10. 13:20
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
#40 Ez egy új kutatási eredmény?
nov. 24. 20:47
 42/50 anonim ***** válasza:
0%

Nem

Ez a józan ész és logika

nov. 24. 21:34
 43/50 anonim ***** válasza:

42

És mitől lenne neki rosz ha 30 éves szűz elvesziti a szűzeségét? Egyáltalán hány éves kortól lehert azt monsdani hogy jobb ha már nem szexel és miért jó?

nov. 24. 22:50
 44/50 anonim ***** válasza:
63%
Aki 30 évesen szűz az ronda.
nov. 25. 00:38
 45/50 anonim ***** válasza:
40%

43 és mi az istennek akar szexelni az aki 30 felett szűz?

Vagy eddig miért nem akart, tudott?

Hagyjuk már

nov. 25. 02:03
 46/50 anonim ***** válasza:
52%

#45 Mert mondjuk szeretne csak nincs más lehetősége.

Mert lehet valaki mondjuk nem néz ki jól ezért nincs lehetősége szexelni és prostizni sem szeretne főleg ha az kiderül nagyobb szégyen mint a szüzesség. És bizony ha valaki 30 évesen is szűz mert nincs helyes arca meg Vin Diesel szintű teste.

nov. 25. 11:25
 47/50 anonim ***** válasza:
46: ez hülyeség. Csajozni mindenki tud. Ha nem megy akkor veled van a probléma.
jan. 2. 14:57
 48/50 anonim ***** válasza:
Haggyátok a 40-est. Konteóhívő és konteógyártó. Ilyen mikor valakinek agyára megy a szüzesség
jan. 2. 15:05
 49/50 anonim ***** válasza:

Nyilván nem vagyok jóképű ez egy probléma nem? Én nem csajozok minek ha nem jövök be senkinek?

jan. 2. 16:11
 50/50 anonim ***** válasza:
Tényleg elég sz@r rondaként, mert ameddig egy átlagos 10 szingli lány közül tetszik kettőnek, egy ronda örül ha 500 lány közül tetszik egynek. És ha tetszel egy lánynak, még messze nem elég, utána még 600 másik dolgon elhasalhat a dolog. Egy átlagos simán mond nemet ha nem passzol a személyiség, mert picit tovább próbálkozik, és újra összejön valakivel. Egy rondának pedig rohangálnia kell tovább, ha nem passzol a személyiség. Így krva nehéz. Azt meg le se merem írni, hogy a találati arány lehet jóval rosszabb is. Egyszerűen nincs kölcsönös vonzalom, és ebbe hülyülök bele, ameddig másoknak ez csettintésre megy! Ez alatt azt értem, hogy próbálkozik és sikerrel jár. És ez a kinézetről szól sajnos! Én ronda vagyok, ezt tengernyi ember mondta már, nem én találtam ki! Erősen kopaszodom is, amit valami miatt szégyelni kell manapság.
jan. 2. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!