Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nálatok kizáró ok, ha a férfi egy jófiú, és nem tud olyan igazi férfiassan, dominánsan káromkodni?
Azt láttam a környezetembe hogy az ilyen öblös hangú izomtrikós kopasz kigyúrt csávók viszik a jó alvázú nőket. Azok akiknek minden második szava egy b.zmeg vagy g..ci. És ha kieresztik a hangjukat akko bele remegnek a club ablakai, vagy ha a cba-ba üvöltenek rá a csajukra akkor mindenki egyböl vigyázba vágja magát!
Ha egy férfi nem tud ilyen nagy hangon b.zmegolni, hanem kedves jófiú, akkor az kuka? Azt a sok felszines nő egyből elkönyveli tutyi-mutyi nyálas kis anyám aszony Katonájának?
Nem szabad elvenni az érdemet a papucsoktól ,ők a balek férjek akik pénzelik a nőt.
Azok akikről meg beszélsz azok a szeretőik,üdv a valóságban.
És neked miért pont ezekre a felszínes nőkre lenne szükséged, akiknek csak az alvázuk megfelelő?
Nekem egyébként nem vonzóak az ilyen primitív suttyók.
Húúú, nekem te vagy egy óriási kizáró ok.
"Jó alvázú nők"
Nem tudom, milyen jófiúról beszélsz, de az nem te vagy.
Elég alja körökben mozoghatsz...
N 30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!