Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Kizáró ok, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kizáró ok, ha a férfi még szűz 30 felett?

Figyelt kérdés
nov. 10. 13:20
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
15%
9 cuki vagy kösz
nov. 10. 14:04
 12/46 anonim ***** válasza:
49%
Én inkább úgy fogalmaznék, erős fenntartásaim lennének, mert szinte tuti, hogy valami erős gátlás, durvább alulszocializáltság, vagy mondjuk nagyon csúnya, de olyan szinten válogat, hogy a legkisebb tökéletlenség is kiábrándítja a másikban stb. áll a háttérben, szóval, olyan dolog, amit én nem szeretnék a nyakamba venni. A GYK-n sok a tévképzetes, aki szerint max. 70 kilónak, gazdagnak, nagy farkúnak, magasnak, bizonyos típusú arcéllel rendelkező pasinak kell lenni, hogy bármi összejöjjön, de a francokat, szinte mindenki össze tud hozni legalább pár kalandot vagy 1-2 kapcsolatot 30 éves korára számára korrekt partnerekkel, szóval, ahol nem is durva megalkuvásról beszélek, hogy lyuk lyuk, de amúgy hányinger.
nov. 10. 14:07
 13/46 anonim ***** válasza:
48%
Ha valaki csúnya, akkor is egyedül marad, ha nem válogat.
nov. 10. 14:37
 14/46 anonim ***** válasza:
11%

"9 cuki vagy kösz"

Mit köszöngetsz jóember? Leírod hogy 30 évesen kutyának nem kellesz utána meg hogy kellenek a nőknek az ilyen emberek mint te. Teljesen ellentmondasz magadnak.

nov. 10. 14:49
 15/46 anonim ***** válasza:
31%

5

De most tényleg hogy jön ez így szóba a beszélgetésben? Szerintem senki sem elemzi ki, hogy hány partner volt azelőtt. Ha mégis, akkor el lehet ütni egy olyannal, hogy "akadt pár".

Nőként írom, hogy ebben a korban ez sajnos kizáró indok lehet nő és férfi részéről is. Legalábbis én rögtön arra gyankodnék, hogy valami nem stimmel vele vagy nekem kell betanítani. Holott lehet egyébként teljesen rendben lenne...

Továbbra is azt mondom, hogy ez egy olyan téma, amit nem kell kiteríteni a potenciális partner előtt.

nov. 10. 14:53
 16/46 anonim ***** válasza:
0%
#5 Inkább tanuljon meg beszélgetni. Nem kell hazudni a másiknak de nem is kell 1005ig egyenesnek lenni. Az ilyen ember unalmas lesz.
nov. 10. 15:12
 17/46 anonim ***** válasza:
7%

"16/16 anonim ***** válasza:

#5 Inkább tanuljon meg beszélgetni. Nem kell hazudni a másiknak de nem is kell 1005ig egyenesnek lenni. Az ilyen ember unalmas lesz."

Férfinél miért baj ha unalmas?

Nőnél nem baj ha unalmas mert van lyuka és mindent elnéznek neki.

nov. 10. 15:15
 18/46 anonim ***** válasza:
25%

2 nincs probléma

Nem mindenki akar szexelni

nov. 10. 16:03
 19/46 anonim ***** válasza:
0%

Azt ugye tudtad, hogy például Michael Jackson 37 éves koráig szűz volt.

Vagy például Lisa Kudrow 44 évesen vesztette el.

Pedig ők híres, sikeresek.

nov. 10. 16:20
 20/46 anonim ***** válasza:
Lisa Kudrow 32 évesen vesztette el,csak mondom.
nov. 10. 18:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!