Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha már a családom is azt mondja hogy nem lehet engem elviselni és nem kellenék egy férfinak sem?
Nem volt kapcsolatom soha, 28 vagyok. A családom azt mondja hogy nem lehet elviselni engem mert hamar ideges leszek, mindig csak tanulok, vagy dolgozok, akaratos vagyok és görcsös
Én próbálok normális lenni de azt sem tudom milyen az, nincs példaképem, anyám, testvérem alárendelődik mindenkinek, apám agresszív alkoholista... így nehéz
Tényleg szeretnék kapcsolatot, jó lenne ha valakivel szerethetnénk egymást de azt érzem ez valami elérhetetlen dolog, hogy férfi szépnek lásson és érdekesnek!
A családtagok általában nem bírják elviselni egymást, ez kb normális minden családban :P
Nálunk is mindig az volt, hogy "x elviselhetetlen" "y rossz természetű" "z -nek soha nem lesz pasija". Mindig mindenki fikázta a másikat.
Nem szabad túl komolyan venni a családtagoktól kapott negatív megjegyzéseket, mert csak lehúznak téged. Ha lehet, akkor próbálj meg elszakadni a családodtól és foglalkozz azzal, hogy neked mi a legjobb. És ne hagyd, hogy rád ragasztgassanak mindenféle hülye jelzőt, mert a végén tényleg úgy kezdesz el viselkedni, holott lehet, hogy nem is vagy olyan igazából.
Ez egyszerű pszichológia és nevelésmódszertan. Ha gyerekkorodtól kezdve azt sulykolják beléd, hogy egy kis tündér vagy és a legtürelmesebb ember a világon, akkor tényleg olyan is leszel. De sejtem, hogy egy full toxic családban nőttél fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!