Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek ha már a családom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha már a családom is azt mondja hogy nem lehet engem elviselni és nem kellenék egy férfinak sem?

Figyelt kérdés

Nem volt kapcsolatom soha, 28 vagyok. A családom azt mondja hogy nem lehet elviselni engem mert hamar ideges leszek, mindig csak tanulok, vagy dolgozok, akaratos vagyok és görcsös

Én próbálok normális lenni de azt sem tudom milyen az, nincs példaképem, anyám, testvérem alárendelődik mindenkinek, apám agresszív alkoholista... így nehéz

Tényleg szeretnék kapcsolatot, jó lenne ha valakivel szerethetnénk egymást de azt érzem ez valami elérhetetlen dolog, hogy férfi szépnek lásson és érdekesnek!

nov. 9. 20:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
35%
Itt gyakorin fogsz ilyen ferfit találni, aki oda lenne érted, csak a te igényeid ne legyenek tul magasak
nov. 9. 20:31
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Kapcsolatban csak megnyugszol majd. Szerintem csak a szex hiánya miatt vagy ilyen frusztrált.
nov. 9. 20:38
 3/14 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudsz otthonrol elköltözni? Ennyi idősen már frusztráló lehet a családdal lenni
nov. 9. 20:46
 4/14 anonim ***** válasza:
85%
Már ne haragudj, de ilyen emberek véleményére nem adnék, attól hogy a családod.
nov. 9. 20:49
 5/14 anonim ***** válasza:
60%
"azt érzem ez valami elérhetetlen dolog"- ez a hit eleve gátló, igyekezd lerombolni. Ismerkedj minél többet, olyanokkal is, akik nem érdekelnek, hogy gyakorolj. A férfi energiákból valóban visszavehetnél, azaz állandó meló, akaratosság stb. Görcsölni meg nem kell, nem az életed múlik rajta, hogy lesz vagy sem, igyekezz lazulni. A külsőd nem tudom milyen, de arra ügyelj, légy ápolt, szép jól öltözött, férfiak közelében jó kedélyű. A többi meg jönni fog magától!
nov. 9. 20:50
 6/14 anonim ***** válasza:
63%

A családtagok általában nem bírják elviselni egymást, ez kb normális minden családban :P

Nálunk is mindig az volt, hogy "x elviselhetetlen" "y rossz természetű" "z -nek soha nem lesz pasija". Mindig mindenki fikázta a másikat.

Nem szabad túl komolyan venni a családtagoktól kapott negatív megjegyzéseket, mert csak lehúznak téged. Ha lehet, akkor próbálj meg elszakadni a családodtól és foglalkozz azzal, hogy neked mi a legjobb. És ne hagyd, hogy rád ragasztgassanak mindenféle hülye jelzőt, mert a végén tényleg úgy kezdesz el viselkedni, holott lehet, hogy nem is vagy olyan igazából.

Ez egyszerű pszichológia és nevelésmódszertan. Ha gyerekkorodtól kezdve azt sulykolják beléd, hogy egy kis tündér vagy és a legtürelmesebb ember a világon, akkor tényleg olyan is leszel. De sejtem, hogy egy full toxic családban nőttél fel.

nov. 9. 20:53
 7/14 anonim ***** válasza:
82%
Először is ne higgy nekik.
nov. 9. 20:56
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
Tavolitsd el magad ebből a közegből amint lehet.
nov. 9. 21:10
 9/14 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
nov. 9. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:
71%
Ha a közeli hozzátartozók mondanak ilyet, az általában nem igaz. Neked inkább más emberekkel kellene körbevenned magad, olyanokkal, akik támogatnak téged. Mármint tényleg a munka, meg a tanulás ok lenne arra, hogy miért ne találj soha senkit? Persze, hogy nem.
nov. 9. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!