Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek ellenére bele merjek kezdeni? Meg kedveltem a pasit és a gyerekeit is el tudnám fogadni.
Háromgyermekes, szingli apuka, kedves, türelmes és vicces. A két kislánya nagyon aranyos, és imádnivalók. Az exfeleség és a fia azonban gondot jelentenek. Az apuka meghívott ebédre, hogy megismerjem a gyerekeket. A lányok hatalmas szeretettel fogadtak; vittem nekik sok csajos holmit, megcsináltam a hajukat, beszélgettünk, és kisebb ajándékokat is hoztam. A fiú viszont csak játszani szeret, ezért gondoltam, hogy örülni fog egy fejhallgatónak – de a földhöz vágta.
Ebéd után szerettünk volna sétálni, de megjelent az exfeleség, hogy találkozzon a gyerekekkel. Valószínűleg a fiú hívta oda, mivel már egy éve nem is látogatta őket. Amikor meglátott engem, azonnal nekem támadt. Szerettem volna távozni, de a férfi próbálta elküldeni az exet sikertelenül. Amikor az ex rájött, hogy nem fogok visszaszólni neki, és nem érdekel, amit mond, a kezembe nyomta a telefonját, amin egy kép volt, amelyen ő összeverve látható. A férfi azt mondta, hogy semmi köze a dologhoz, és továbbra is próbálta elküldeni a nőt. Teljesen sokkolt a kép, ezért a kabátomért indultam. Ekkor a fiú rám nézett a szobájából, és annyit mondott te qrva. Nem szóltam semmit, csak hazamentem. Ma az apuka írt, hogy reméli, nem hittem el semmit, és nagyon sajnálja a történteket.
Szerintem egy tisztázó beszélgetést talán megérdemelhet a dolog.
Mesélje el őszintén, hogy szerinte miért váltak el, ha eddig nem látogatta a nő a gyerekeket miért jelent meg most, stb stb.
Azt nem tartom valószínűnek, hogy a nőt összeverte, mivel épeszű nő nem hagyja, hogy egy ilyen férfi nevelje egyedül a három gyerekét, valamint attól még a gyerekeivel tarthatná a kapcsolatot.
Arra is ki lehetne térni, hogy miért viselkedik így a fiú, de az az apa kötelessége, hogy megnevelje és tisztelettel beszéljen veled.
Nem, ne kezdj bele. Ez csak a bevezető volt, a többi még ezután jön. Akármilyen kedves, rendes, a három gyerek meg a volt feleség egyszerűen túl sok. Egyedülálló, gyerektelen nők ha csak egy mód van rá, kerüljék a gyerekes elvált férfiakat. Itt nem csak a volt feleséggel, hanem az egyik gyerekkel már most is baj van. Azt, hogy a pasi összeverte, én sem hiszem el, mert akkor nem nála lennének a gyerekek. Eléggé úgy tűnik, hogy a nő a válás meg a gyermekelhelyezés miatti bosszúból meg akarja akadályozni, hogy a volt férjének új kapcsolata legyen. Ne keveredj bele ebbe a háborúba.
N
Soha nem értettem, miért kell erőltetni ezt a "meghívott ebédre hogy a gyerekeit megismerjem". Ez nem így működik hogy összezárom a gyerekeimet egy asztalhoz egy kvázi vadidegen nővel kötelező részvétellel ami nem 2 perc. Gyerekként én is lázadnék bármitől amit rám erőltetnek.
Igaza lehet az anyukának. Biztos összeverte a pali. Próbáld ki, valószínű téged sem fog kímélni. A fiú mondjuk nem értem miért krvztt le téged.
Szerintem hagyd a francba ezt a népes famíliát, úgyis csak cselédnek kellessz az ilyen pasiknak.
Én randiztam olyan apukával, aki bezárta a lányai anyját, hogy az “ne szökjön el bulizni”. Kérdezem miért kellett szökni? Mert rázárta az ajtót..
Mindkettő bolond volt, nem is lett második randi.
Én elhiszem, hogy összeverte a nőt, de gondolj bele, nekedtámadt a felnőtt ember, az ilyentől ha nem tudsz menekülni a gyerekek miatt, óhatatlanul összevered:))
Menekülnék amúgy az egészből, én nem teszem ki ilyennek a gyerekem, ez nagyon gáz. Tàvoltartásit kell kérni, ha rendezte az életét majd akkor lehet kapcsolata.
Én is kizártnak tartanám, hogy apuka verte össze az exet, és ennek ellenére nála vannak a gyerekek, ilyen nincs. Ha egy éve nem látogatta a nő a gyerekeit, akkor az meg még érdekesebb, szerintem itt az anyánál van valami gond.
Hogy akarnék-e ebbe belefolyni a helyedben... Hát, így leírás alapján nem nagyon hiszem, mert ebből nem lesz békés családi élet kb soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!