Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan hogy kedveltèl egy férfit de csak azért offoltad mert külseje nem jött be?
Pl dagadt volt
Nem bánnod utólag hogy a társasági elvárás | megfelelési kényszer (hogy mit szól majd a család vagy barátaid hogy dagi a pasid) miatt kihagytàl egy lehetőséget a boldogságra?
Nem talalkoztam még olyan szemelyiséggel akivel ugy erzem kihagytam volna vmit az életembol.
Szamtalan nekem nem tetszo pasival volt vagy van dolgom pl kollegák vagy szerelő postás portás bizt.őt meg akárkik. Egyikben se tapasztaltam meg olyan hogy le lennék hidalva a jellemétől gondolkodásátol vagy bármi mástol is belőle.
* jav
Egyikben se tapasztaltam meg olyat
4
Ne bazd. Biztos nem arra jársz ahol én vagyok portás.
6
Nem teljesen elképzelhetetlen amit írsz. Nekem volt barát - ismerkedős csaj aki végül azzal jött hogy gonosz vagyok. És nagyon úgy éreztem hogy ez melléduma \ kifogás. És valójában a testalkatom zavarta vagy képbe került nála egy másik férfi aki vonzóbb vagy gazdagabb (vagy mindkettő)
7/4.
Mert benned aztán biztos nagy jellemvonásokat fedeznék fel?
9
Nem kizárt. Ha elsőre nem is csak idővel amikor kibontakozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!