Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők hogyan fogadnák egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogyan fogadnák egy férfitól az ilyen és ehhez hasonló szövegeket ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

"Nekem te olyan vagy, mint a vér, ami bennem folyik. Te vagy a levegőm és te vagy a kenyerem. Te vagy a bőségem az éhínségben, egyfajta lélektáplálék, amit nem lehet megvásárolni."

"Tűzön és hőségen át érd el a szívem ritmusát. Az életem egy semmi nélküled."

nov. 8. 19:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%

Nyilván nem érez semmit akkor, ha ilyen bullshitekkel kínlódik.

Arcod mint a nap szemeid mint az ég ajkaid mint a tűz.

Meg ezek az üres locsogások. Olyanok mintha nem tudna mit mondani rolam vagy nekem. Csak kiizadni akarna vmit.

nov. 8. 20:01
 2/16 anonim ***** válasza:
78%
Megijednék, hogy bolond és ha mégsem lenne szimpatikus, akkor levakarhatatlan lenne és öngyilkossággal fenyegetőzne.
nov. 8. 20:01
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Örülnék neki.
nov. 8. 20:07
 4/16 anonim ***** válasza:
71%
Teljesen más 10+ év házasságban, ott ezt romantikusnak tartanám. De az ismerkedés elején nagyon gáz.
nov. 8. 20:34
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Ismerkedési fázisban megijednék.
nov. 8. 20:42
 6/16 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nagyon gáz, hogy ismeretlen személynek, sőt házasságban ilyeneket mondani. Olyan mintha teljesen tőle függne és igen még öngyilkossággal is fenyegetőzne, vagy képes lenne megölni. Hát kösz, de nem.
nov. 8. 20:56
 7/16 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon gáz.
nov. 8. 21:32
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Én ettől a szövegtől konkrétan behánynék, de nyilván vannak nők, akik meg elolvadnának tőle. Neked kel ismerned a másikat, hogy ő melyik típus.
nov. 8. 21:39
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Próbálnám vissza tartani a nevetést bar valszeg nem menne. És próbálnám oldani a feszültségét, hogy megnyugodjon. Viccelődjünk nevessünk aztán remélném hogy több ilyet nem mond.

Bár kérdés az,hogy melyik korosztálynak szánod és, hogy a nő szereti e ezeket.

nov. 8. 21:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez talán valami lefordított popzene szöveg? :D Elég gáz!
nov. 8. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!