Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki meddig próbálkozik ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki meddig próbálkozik ha nem úgy halad az ismerkedés ahogyan kellene?

Figyelt kérdés

Adott most ez a helyzet:

Középkorúak vagyunk, én vagyok a férfi.

Neki, és nekem is van gyerek.

Mivel náluk az apuka nagyon megbízhatatlan, nem igazán viszi el a gyerekeket, és a gyerekek sem akarnak hozzá menni. Láthatás az anyuka lakásán van jelenleg...

Mama néha tud vigyázni a gyerekekre.

Igazából már több hete beszélgetünk online...találkozni 1x tudtunk. Szimpatikusak vagyunk egymásnak.

De hogy egy nyamvadt újabb randit nem tudunk összehozni, mert vagy ott van apuka láthatáson, vagy nem tudom épp mi jön közbe nekik...

Ez így nagyon lelombozó...

Fogalmam sincs meddig erőltessem ezt a dolgot, mert ha belegondolok és ha ez később is így lesz hogy havi egy találkozót lehet összehozni akkor ennek értelmét nem látom.

Tudom a gyerek az első.

De érdekes mód, volt olyan aki gyerek mellett is meg tudta oldani.

Igen, fogok vele is beszélni erről ha végre sikerül összehozni egy találkát.

Ti meddig próbálkoztok, meddig vagytok türelmesek egy ilyen esetben?

Kezdem azt érezni hogy kikészít a bizonytalanság. Ha látnám hogy oké 2 hónap után más lenne a helyzet simán elfogadnám. De így....

nov. 7. 11:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Nőként úgy gondolom, hogy többet kellene tennie ennek a nőnek a saját boldogságáért.

Ha magáért nem teszi meg azt, hogy több időt szakítson egy párkapcsolat lehetőségére ahol kitudja élni a nőiességét, akkor én a helyedben nem foglalkoznék vele túl sokáig.

Persze a gyerek az első, de ha nem változik a helyzet, márpedig ha a mama nem ér rá többször a jövőben vigyázni a gyerekekre, vagy ha a gyerekek továbbra sem látogatják az apjukat a saját lakásán, akkor el kell jutni oda, hogy a nőnek döntést kell hoznia, hogy lép e bármit az ügyben vagy sem.

Ha nem hajlandó Érted és a kapcsolatotokért lépni záros határidőn belül, akkor hagyni kell

N

nov. 7. 11:37
 2/2 anonim ***** válasza:
Velemenyem szerint itt inkabb az a helyzet, hogy annyira nem jossz be neki, valszeg a szemelyes talalkozon valami nem volt szamara szimpatikus benned, es ezt nem merte elmondani az ismerkedesetekre valo tekintettel, mert az meg pozitiv volt szamara odaig. Igy tudatalatt kb. ezzel probal leepiteni, hogy nem vagy nagyon nehezen kerit sort egy ujabb talalkozora.
nov. 7. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!