Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjam el hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy ki offolt a csaj akivel össze akartam jönni?

Figyelt kérdés
Csak a netről ismertem de hosszútávon. Az is baj hogy nem először és bunkó (mellédumàval) tette. És azt várom hogy meggondolja magát! De rossz érzések is kavarognak bennem! Azaz ha újra írna, akkor én is “bántanàm” direkt hogy vissza adjam neki. Meg lehet akkor már én se akarnék tőle semmit , csak az zavar hogy övé volt az utolsó szó. Igaz írtam neki egy visszavágó szöveget de addigra letíltott. Azaz azt meg se kapta valószínűleg! Azaz ő azt hiszi “ő nyert”.

#gonoszság #orális szex #erőszak #Offolt a csak ok nélkül
nov. 7. 06:49
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Nem fizetek ilyenért.
nov. 7. 08:20
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkor szenvedj tovább. Nekem mindegy. 🤷
nov. 7. 08:21
 13/26 A kérdező kommentje:
Nincs garancia a sikerre. Plusz nem vagyok egy kedves ember. Csak az állatokat szeretem. Összesen 4 csaj érdekelt 35 év alatt. Kevés tudja felkelteni az érdeklődésem.
nov. 7. 08:27
 14/26 anonim ***** válasza:
Vegyél akkor állatokat.
nov. 7. 08:34
 15/26 A kérdező kommentje:

14

Vannak

nov. 7. 08:37
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

35?? Jézusom ember azt hittem 15 vagy!

A kulcsszavaid is valami csodasak. Nem csodálom hogy többször kioffolt. Apropó, elsőre mi nem volt világos?

nov. 7. 09:11
 17/26 anonim ***** válasza:

Mást úgysem tudsz tenni, minthogy beletörődsz.

Örülj hogy letiltott, legalább nem fogod látni facebookon.

Szard le, neki sem jelentesz semmit.

nov. 7. 09:18
 18/26 A kérdező kommentje:

16

Kulcsszavak csak poén.

Ő tiltott korábban is. Aztán feloldott és újra beszélgetni akart. Kb 1 évre rá jött az újabb off. De az ismerősei közül nem törölt ki.

nov. 7. 09:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Kva nagy poen a szexuális erőszak

Hihi,konnyem is kicsordult😒

nov. 7. 10:39
 20/26 A kérdező kommentje:

19

Az a felfogás ihlette hogy ha egy csajhoz odamész az utcán;

Ha tetszel neki akkor jól fogadja mégha bunkó is a közeledésed

Ha nem tetszel neki akkor meg rögtön “zakaltó- erőszakoló “ vagy , lehetsz te iszonyat kedves is… hívja a rendőrséget

nov. 7. 10:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!