Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan fogadjam el hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el hogy ki offolt a csaj akivel össze akartam jönni?

Figyelt kérdés
Csak a netről ismertem de hosszútávon. Az is baj hogy nem először és bunkó (mellédumàval) tette. És azt várom hogy meggondolja magát! De rossz érzések is kavarognak bennem! Azaz ha újra írna, akkor én is “bántanàm” direkt hogy vissza adjam neki. Meg lehet akkor már én se akarnék tőle semmit , csak az zavar hogy övé volt az utolsó szó. Igaz írtam neki egy visszavágó szöveget de addigra letíltott. Azaz azt meg se kapta valószínűleg! Azaz ő azt hiszi “ő nyert”.

#gonoszság #orális szex #erőszak #Offolt a csak ok nélkül
ma 06:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj meg kérlek a válaszomért, de amit leírsz, abból az derül ki, hogy sem te, sem a lány nem vagytok érettek még egy normális, komoly kapcsolatra. Ez nem társkeresés, hanem két egó egymással való küzdelme, amelyet tisztán csak a hiúság vezérel, és amelyből soha nem lesz kapcsolat. Ennélfogva nincs mit búsulni rajta, sőt jó is, hogy vége lett, megszabadultál ettől a tehertől.
ma 07:24
 2/18 anonim ***** válasza:
Tényleg csak az ostoba egóról szól az egész. Persze, hogy kioffolt téged. Változtass inkább magadon, ne ő rajta nyekeregj. Egyébként miért nem ahhoz tartod magad, hogy az okosabb enged a szamár meg szenved?
ma 07:28
 3/18 A kérdező kommentje:
Mert gyakran eszembe jut.. pedig lassan egy éve történt.
ma 07:33
 4/18 anonim ***** válasza:
Ignorálod, tanulsz belőle, éled tovább az életed az idő pedig megoldja.
ma 07:34
 5/18 A kérdező kommentje:
Eddig nem oldotta meg az idő.
ma 07:51
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem oldja meg csak mivel beteg vagy a fejedre így nem akarsz túllépni azon, hogy övé volt az utolsó szó. Mehetnél szakemberhez.
ma 07:57
 7/18 A kérdező kommentje:

6

Miért lennék beteg?

ma 07:59
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelmű. Egó miatt máson agyalni egyáltalán nem normális különösen ennyi ideje.
ma 08:06
 9/18 A kérdező kommentje:
Egó dolgon kívül is zavar. Mert nekem tetszik a nő. És azt hiszem fontosabb lett így virtuálisan mint kellene.
ma 08:18
 10/18 anonim ***** válasza:
Menj szakemberhez mert abnormális amit érzel.
ma 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!