Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Társkeresőn rendre azt tapasztalom, hogy ők semmit nem tesznek hozzá a beszélgetéshez. Miért a férfinak kell vezetni a beszélgetést? Én rendre azt tapasztalom, hogy ha én nem dobok fel témákat, vagy pl csak válaszolok, és nem kérdezek rá valamire, akkor nem megy előre a beszélgetés....Ez miért van?

Olyan is volt, hogy írtam neki, igaz nem kérdést, de lehetett volna tovább menni abból a témából, és annyit vártam hogy letiltott. Aztán újból matcheltünk, megkérdeztem hogy ez mi volt, válaszként annyit mondott, hogy "hát nem írtál, nem kérdeztél"

És van amikor elegem van ebből a passzív hozzáállásból, és rákérdezek, hogy szeretne-e egyáltalán beszélgetni, nem kötelező ha nem vagyok szimpi...erre mindig azt kaptam, hogy "jajj persze, hidd el ha nem szeretnék akkor letiltanálak, nem válaszolgatnék"

Ezen ti ki tudtok igazódni?

nov. 5. 12:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat, jókat írtatok, várok még véleményeket :D

Hát sajnos tényleg lehet egy ilyen érzése az embernek, hogy vannak lányok akik így gondolják, hogy elég csak létezniük, majd úgyis szórakoztatja a másik, meg teper érte. Aztán majd kegyesen válogat a kétségbeesett csávók közül akiknek annyira kell nő, hogy még a borzalmasan unalmas beszélgetés ellenére sem ment el teljesen a kedvük.

Na pont az ilyenekről mint te, szól ez a kérdés, nagyon nem értek egyet azzal amit ide leírtál.

Eleve nem értem minek kezdesz el levelezni olyanokkal akik kifejezetten ismerkednének veled, de mindegy, még mindig ez a legkisebb baj ezzel amit írtál...

Tehát hagyod hogy ő vigye a beszélgetést, mert ez intelligencia felmérő... Ne haragudj, akkor tiedről mit árul el, hogy semmit nem vagy képes beletenni egy beszélgetésbe, ismerkedésbe?

Azt külön imádom, amikor hozzád hasonlóak jönnek azzal, hogy "hát nem képes fenntartani a figyelmem"... És te mit teszel, hogy ez fordítva megtörténjen? Az az össz produktomod, hogy nőnek születtél, olyan jellemzőkkel, ami csak nőknek van? Mert ha igen, akkor meg arról se panaszkodjatok, hogy a legtöbb férfinak csak egy éjszakára kellenétek...

Amúgy meg, pont így játszotok kérdezz feleleket, hogy csak válaszolgatsz....jaaa hogy ha már neked is gondolkodnod kéne kérdéseken, meg témákon, az már nem gyere be... hát akkor te tényleg szingli maradsz.

nov. 5. 14:42
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
Személyesen kell ismerkedni...
nov. 5. 14:57
 13/18 anonim ***** válasza:
46%
Jó hát akkor azt mondom, hogy én és barátnőim is szívesen vennék végre, ha személyesen jönne oda valaki (nyilván normális stílusban).
nov. 5. 15:29
 14/18 anonim ***** válasza:

"Azt külön imádom, amikor hozzád hasonlóak jönnek azzal, hogy "hát nem képes fenntartani a figyelmem"... És te mit teszel, hogy ez fordítva megtörténjen? Az az össz produktomod, hogy nőnek születtél, olyan jellemzőkkel, ami csak nőknek van?"

Nem nekem írtad, de ilyenkor neked kell abbahagynod az ismerkedést. Ha neked ennél több kell, akkor hagyd az ilyet a francba.

nov. 5. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező leegyszerűsitem neked:

A FÉRFI KANOS, A FÉRFI AKAR DUGNI ÉS NEM A NŐ SZÓVAL NEKED KELL ÍRKÁLNI !

Neked kell hajtani érteni érte, neked kell felmutatni valamit amiért kellesz neki. Egy nőnek átlagban minimum 100 kanos pasi udvarol. Azt választja a csaj aki tud valamit felmutatni ami miatt kitünik a többi 100 kanos férfi közül. Lány nem fog magától beszélgetni, ő csak hallgatja hogy te mit érsz az életbe, mennyire vagy unalmas alak.

nov. 5. 16:07
 16/18 A kérdező kommentje:

Szerintem egy párkapcsolati ismerkedés nem azért történik jobb esetben, mert a pasi dugni akar, aztán ennyi. Arra

Az ismerkedés eleve ott kezdődik szerintem hogy mindkét fél akarja... És nyilván egy nő is ismerkedik, mert szeretne párkapcsolatot, ez nem csak a férfiakra jellemző. Szerintem elég rossz ez a leegyszerűsített gondolkodásmód, hogy csak azért mert egy párkapcsolatban van szex, a férfi csak szexért akar kapcsolatot, meg ismerkedni. Nem, szerintem aki csak szexet akar, az jobb esetben nem megy bele ezért egy komoly kapcsolatba, hanem olyan lányokat keres, akik szintén csak szórakozni szeretnének.

nov. 5. 16:17
 17/18 anonim ***** válasza:
Kérdező nem érted mit mondok. Én arra hívtam fel a figyelmet hogy a nőknek sokkal nagyobb a párkapcsolati értékük mint nekünk. Persze passzív a nő a beszélgetésbe mert ő csak hallgatja a rengeteg jelentkező mit ìr neki. Rajtad kívül udvarol neki 200 másik pasi aki csorgatja a nyálát. Neked kell aktívan ostromolni a lányt, nem neki.
nov. 5. 17:13
 18/18 anonim ***** válasza:

"Az ismerkedés eleve ott kezdődik szerintem hogy mindkét fél akarja"

Bingo. De ilyen nem lesz társkeresőn, ahol az egyik ráír a másikba. Mert ott alapból ő lesz hátrányban.

nov. 5. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!