Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Társkeresőn rendre azt tapasztalom, hogy ők semmit nem tesznek hozzá a beszélgetéshez. Miért a férfinak kell vezetni a beszélgetést? Én rendre azt tapasztalom, hogy ha én nem dobok fel témákat, vagy pl csak válaszolok, és nem kérdezek rá valamire, akkor nem megy előre a beszélgetés....Ez miért van?
Olyan is volt, hogy írtam neki, igaz nem kérdést, de lehetett volna tovább menni abból a témából, és annyit vártam hogy letiltott. Aztán újból matcheltünk, megkérdeztem hogy ez mi volt, válaszként annyit mondott, hogy "hát nem írtál, nem kérdeztél"
És van amikor elegem van ebből a passzív hozzáállásból, és rákérdezek, hogy szeretne-e egyáltalán beszélgetni, nem kötelező ha nem vagyok szimpi...erre mindig azt kaptam, hogy "jajj persze, hidd el ha nem szeretnék akkor letiltanálak, nem válaszolgatnék"
Ezen ti ki tudtok igazódni?
Hát ha a könnyebbik utas netes ismerkedést választod te is, akkor fogd fel úgy, hogy ez a hátulütője.
Nekünk meg az lenne jobb, ha néha leszólítanának a pasik bárhol, nem kéne az internet pöcegödrében guberálni társkeresés címén. Ez nektek könnyebb, mert nem kell face to face elviselni az elutasítást, akkor fogadd el, hogy itt meg ilyenek a nők.
"Nekünk meg az lenne jobb, ha néha leszólítanának a pasik bárhol"
A nekünk nem tudom, kit takar, de engem nem.
"Nekünk meg az lenne jobb, ha néha leszólítanának a pasik bárhol"
Nagyon sok kérdés szól erről itt az oldalon is, hogy manapság már nem divat leszólítani így nőket, mert bármit képesek zaklatásnak venni. Ami régen szimpla ismerkedés volt, akár még azt is. De az internetes ismerkedés valóban teljesen elromlott mostanra. Tehát érdekes lesz erre jó megoldást találni. Ráadásul ami régen alap volt, a közösségi terek ahol az emberek szabadon ismerkedhettek, már ez is nagyon megszűnőben.
Nem a nők ilyenek, hanem mindig az lesz ilyen, akitől akarsz valamit. Én ezért nem szeretem az esély adást, mert abban is benne van, hogy én vagyok felül, te alul, és neked kell lenyűgöznöd engem, mert te akarsz engem. Engem meg meg kell győznöd.
Erre az lenne a megoldás, ha az ismerkedést valamire alapoznánk. Az élő ismerkedés sem segítene olyan értelemben, hogy ha az ismerkedés alapja az, hogy a másik csini/helyes. Ha az, hogy x helyen párszor összefutottunk, összmosolyogtunk, beszélgettünk - már jobb lenne. Mert mindkét fél meg akarja ismerni a másikat.
Nő vagyok, nem vagyok fenn társkeresőn, és pont ez az egyik ok. Csak belegondolok a sok hazudozóba meg teperőbe... Nem azt akarom, hogy kiállok a kirakatba, és aki akar, az nyűgözzön le, hanem én is le akarok nyűgözni valakit, és nem csak a külsőmmel.
Már elnézést, de általában bunkó es tiszteletlen pasik írnak rám. És ez kb tükrözi a felhozatal egészét, ami a pasikat illeti. Ráadasul kéretlenül írnak, mert jelenleg nem ismerkedem.Ettöl függetlenül szoktam válaszolni a megkeresésekre.
Ha egyáltalan eljutok valakivel nehány levelváltásig, szándekosan hagyom, hogy a pasi vigye a beszélgetés fonalát. Ez amolyan intelligenciaszint-felmérő. És rossz "nézni", mit kinlodnak. Semmi értelmes téma nincs a tarsolyukban, amivel fenn tunák tartani egy magamfajta nő érdeklődését középtávon. Én meg nem fogok kérdezz-feleleket játszani senkivel, hogy én vagyok a kérdező fél, mint valami elb.Qszott kérdezőbiztos... Na nem.
Lehet mondani hogy túl nagy elvárásaim vannak, szerintem csak alap. De ha senki sem képes ezt megugorni, köszi, maradok inkabb szingli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!