Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Na erre mit mondtok ECCERŰMELÓ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na erre mit mondtok ECCERŰMELÓS incelek?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 5. 07:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
A francba, akkor èn is eccerű mekós vagyok mérnökként, mert nem vagyok ügyvéd vagy orvos🤡
nov. 5. 09:48
 12/20 anonim ***** válasza:
50%
Bedobsz egy ilyen megszerkesztett kamu szart és ettől hasra kellene esni?
nov. 5. 09:55
 13/20 A kérdező kommentje:
11# remekül kiforgattad🥰
nov. 5. 09:56
 14/20 A kérdező kommentje:
12# nem kell hasra esni,ki kell menni az utcára,beszelgetni emberekkel,bemenni egy gyárba mondjuk és utána sirni hogy nektek azért nincs notok mert nem kerestek x milliot. Egyszerűen fszsag
nov. 5. 09:57
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Eccerű melós mérnökként nem panaszkodtam, hogy nekem nem jut nő😉
nov. 5. 10:08
 16/20 anonim ***** válasza:
71%

14.

És ahelyett, hogy ezt kulturáltan leírnád, inkább érezted szükségét kiírni ilyen prosztó kérdést, gagyi tiktok videóval dúsítva, szándékosan provokáló stílusban?

Ó, a jó öreg gyakoris színvonal(talanság)

nov. 5. 10:22
 17/20 anonim ***** válasza:
67%
Mi van a videóban? Nem fogom megnézni
nov. 5. 10:27
 18/20 anonim ***** válasza:
23%

Barbara :)

"azt látom hogy rengeteg total átlagos kétkezi munkásnak van családja"

Igazából ezt mindenki más is látja, csak van akiknek tényleg hiába mondod. Legyen az bármennyire is igaz és valós. Az incelek is látják, csak nem akarják észrevenni, mert szembemegy a hülye hitrendszerükkel és a pilljeikkel. Tehát ott van az orruk előtt a valóság, de nem látják meg. Ezek után a videóra is bizonyára lesz kifogás, ha a saját valós tapasztalásaikat is ennyire gyönyörűen felül tudják írni a saját fejükben. Hasonló ez az egész mint a hit, vagy egyéb irracionális fanatizmus. Van még másfajta is. Az bennük a közös, hogy a logikus érvelés lepereg.

nov. 5. 10:46
 19/20 A kérdező kommentje:
16# mondja egy kettő pipas,naponta incel kerdesekkel provokalo felhasználó 😅 amúgy mondd már meg mi abban a provokalas hogy szembeforditalak a kitalácioddal xd
nov. 5. 10:49
 20/20 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok incel, én is mérnökként dolgozom több mint 5 év szakmai tapasztalattal és alig keresek többet, mint az "ECCERŰMELÓSOK"... :D (ugye Ők kapnak műszakpótlékot is). Sokuknak van Családja is, ez igaz. A kérdésben linkelt videóra a következő HR Portál cikkel szeretnék reagálni (ránézésre vállalkozó mesternek tűnik a srác, nem alkalmazottnak):

[link]

nov. 5. 15:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!