Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz ma már itt ismerkedni komolyan?
Figyelt kérdés
Már társkereső kategoria is van,nem úgy mint régen.2012-es kérdéseket visszaolvasva sokan jöttek itt össze párjukal és azóta is együtt vannak.Régen miért sikerült,és mi változott azóta itt?nov. 4. 16:07
11/15 anonim válasza:
Az ingerküszöbe az embereknek nagyon megváltozott, átalakult, magas lett. Ez is közrejátszhat szerintem. Mit értek ezalatt? Míg régen pl. nem zavart senkit, ha volt pár kg plussz rajtad vagy kopaszodtál, de egyébként semmi gond nem volt veled, ma már kizáró ok egyeseknél az ilyen kismértékű dolog is, mert jaj, nem vonzó szexuálisan. Míg régen nem volt annyi kikapcsolódási lehetőség és hobbi, amiben passzolni kellett/lehetett, ma mi van? Egyezni kell millió dologban, és persze legyen énidő, meg ehhez hasonlók.
12/15 anonim válasza:
12 évvel ezelőtt 12 évvel fiatalabbnak néztél ki. Ezt sokan elfelejtik, mikor nosztalgiáznak.
13/15 anonim válasza:
Szerintem azért, mert sokan megkeseredtek, csalódtak, és nehezen tudnak eltekinteni a rossz tapasztalataiktól.
14/15 anonim válasza:
3-as! Teljesen igazad van! Én is egy frusztrált, megkeseredett ember vagyok. Úgy elbsztam az életem ahogyan csak lehetett, az a vicc benne, hogy kívülről minta házasság a miénk. Belül meg azt érzem, hogy ekkora lúzer a világon nincs mint én. Szóval igazad van! Én beismerem a többséggel ellentétben, bár nem tudom mi lenne a megoldás.
15/15 anonim válasza:
A gyk társkereső kategóriája 99%-ban csak a pasik elkeseredett vagy béna próbálkozásairól szól. Inkább szánalmas mint megnyerő. A másik meg az, hogy ma már a társkeresőzés az leginkább ingyen szexpartner keresésről szól. Azt meg a nők bármikor lerendezik különösebb energia befektetés nélkül is. Mindkét oldal nívója hatalmasat zuhant, így egy értelmes nő vagy férfi elég rossz helyzetből indul a "piacon".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!