Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság hol és hogyan szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság hol és hogyan szeretnek a lányok komolyabb célzattal ismerkedni?

Figyelt kérdés
Majdnem egy év szingliség után 1-2 hónapja úgy döntöttem, hogy most inkább már komolyabb kapcsolatra vágynék és el is kezdtem így állni a dolgokhoz. A problémám az lenne viszont, hogy eddig nem zavart, hogy a lányok nagy része nem vágyott semmi komolyra, mivel én se azt kerestem. De most hogy inkább komoly kapcsolat szándékával ismerkednék ugyanúgy csak komolytalan lányok jönnek szembe. Eddig egyetemen, buliban és neten szoktam. 22/F
2022. szept. 25. 13:18
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
A Föld nevű bolygón.
2022. szept. 25. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
5%
Tegnap rányitottam 2 lányra véletlenül az öltözőben. Szerintem ott megpróbálhatnád, ha esetleg még nem mentek haza.
2022. szept. 25. 13:37
 3/5 anonim ***** válasza:
56%

Sehol nem szeretnek ismerkedni. Mindig van valami kifogás.

De ha jóképű vagy,akkor meg tökmindegy, hogy hol és mikor.

2022. szept. 25. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
76%

A baratnoim és én is tinderen ismerkedtünk. Szerencsére mindannyian találtunk onnan komoly partnert, a jelenlegi párommal másfél éve vagyunk együtt, ebből egy éve együtt is elunk.

Jól kell tudni keresni és válogatni, ennyi a titok.

23N

2022. szept. 25. 14:56
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
"De ha jóképű vagy,akkor meg tökmindegy, hogy hol és mikor." - Ha havi nettó 1 milla felett keresel, akkor is :)
2022. szept. 29. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!