Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan és hol lehet komolyabba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan és hol lehet komolyabban lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Alapvetően inkább a hogyan kérdésre keresem a választ.

A helyzet az, hogy egy 21 éves srác vagyok, volt egy eléggé hosszú kapcsolatom aminek vége lett azon kívül meg kb semmi tapasztalatom az ismerkedés terén, kissé azt érzem hogy kimaradtak azok a lehetőségek, ahol "megtanulhattam" volna hogy hogy lehet normálisan ismerkedni, mert a kapcsolatom mellett nem ismerkedtem nagyon, főleg nem lányokkal ugye.

Most alapvetően nem gondolom azt hogy nekem mindenképpen kapcsolat kell, de szeretnék majd valamikor elkezdeni ismerkedni, csak hát elég durván leépült a baráti köröm, meg egyébként sem tudom hogy azon belül mennyire tudnék olyat találni akivel valami tartós kialakulhatna.

Az online társkeresés ötlete nem kifejezetten vonz, bár még nem próbáltam, az tény. Szívesebben ismerkednék élőben, mert úgy érzem élőben jobb kapcsolatot lehet kiépíteni illetve megalapozni, na meg ha van valami közös élmény amivel egy kapcsolat indul, sokkal több esélye van akár a barátságnak kialakulni ha komolyabb érezhetően nem lesz a dologból. De lehet nem látom jól a helyzetet, nem véletlenül írok ide.

Viszont élőben eléggé olyan vagyok, hogy nem szeretek leszólítgatni embereket, és feltételezem nem is díjaznák sokan, az meg kifejezetten ritka hogy valahol véletlenül adódik egy olyan szituáció, ahol valaki olyannal kezdek el beszélni akivel utána kialakulna bármilyen kapcsolat, vagy megadnánk egymás valameilyen elérhetőségét.

Bulizni/inni/fesztiválokra nem járok, és nem hinném hogy ha el is mennék ilyemsi helyekre olyat ismernék meg akivel igazán ki tudna alakulni bármi.

Szóval a kérdésem inkább valami olyasmi, hogy hol érdemes ismerkedni ha nem vágyok a társkeresőzésre, de szeretnék nyitni olyanok felé akik kicsit a "buborékomon" kívül vannak? Illetve mi az erre alkalmas hely/idő, és hogyan tudnám aktívabban keresni azokat a "random" találkozásokat, beszélgetéseket, amik néha idegenekkel történnek és tud belőlük ismerettség/barátság/kapcsolat kialakulni idővel?

(köszi ha végigolvastad, és bocsi a regényért, de a lényegretörő fogalmazás sajnos nem kifejezetten az erősségem :D)

2022. okt. 16. 16:33
 1/7 Ghgj ***** válasza:
100%
Szerintem annyit tudsz tenni, hogy nyitott szemmel jársz, jelen vagy, ebből adódóan pedig lépsz, ha lehetőség adódik.
2022. okt. 16. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
75%

Szóval nincs sok tapasztalatod, sehova sem jársz, de azért a net sem annyira szimpi. Így természetesen sehogy! :D

Amúgy ugyanúgy, ahogy bármilyen más lánnyal.

2022. okt. 16. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tanfolyamokon, túrákon, könyvtárban.

Igazából attól is függ, milyen érdeklődésű lánnyal szeretnél ismerkedni.

Próbálj meg újra baráti kört kiépíteni, mert úgy a barátok barátai között is találhatsz lányt és ráadásul könnyű is olyan helyzetben ismerkedni, hiszen nem kell rögtön kettesben lenni, van időtök megismerni egymást.

21/l

2022. okt. 16. 16:43
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, léteznek még ilyenek, hogy vitaestek? Efféle helyen tudnám esetleg elképzelni. De neked kell utánakeresni, kérdező, hogy vannak-e ilyen rendezvények a közeledben.
2022. okt. 16. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok, esetleg önkénteskedéssel is találhatsz új jó ismerősöket. Sok egyetemista önkénteskedik pl. kórházban, táborokban, rendezvényeken, mert sokszor kreditet kapnak érte és gyakorlatot is szereznek, nem mellesleg valami jót tesznek.

Diákmunka is egy ötlet, ott is megismerhetsz 1-2 szimpatikus embert.

2022. okt. 16. 16:47
 6/7 A kérdező kommentje:

#1 Köszönöm, hát próbálok nyitott szemmel járni, de nyilván annyira nem gyakran tudok kialakítani random beszélgetést ismeretlenekkel.

#2 Ne haragudj, de szerintem nem csak én vagyok olyan aki nem jár bulizni meg fesztiválokra, de az nem jelenti azt hogy nem járok sehová, csak ilyen helyekre nem. Gondolom ha pl te nem szereted a festényeket, nem mész el a galériába kiállításra, nem? Neten ismerkedés sem kell hogy mindenkinek szimpi legyen, nekem pl nem tetszik hogy az eddigi netes beszélgetéseim ismeretlenekkel annyiból álltak hogy 2-3 üzenet után leléptek indok nélkül. Amivel nem lenne baj, de legalább egy bocsit be lehetne nyomni, vagy valami. A semmire meg szerintem senki nem szeret várni.

#3,5 Hát nyilván jó lenne olyannal ismekredni, akivel van 1-2 közös pont, azaz nem mennék olyan helyre ismerkedni ahová amúgy nem mennék saját érdeklődésból egyáltalán, mert az úgy nehéz helyzet, eleve nehéz beszélgetést indítani ha nem tudok arról semmit ahol vagyok.

Na igen, baráti kört jó lenne szerezni, de egyetemen nem úgy vettem észre hogy nagyon nyitottak lennének a szaktársaim pl, mindenkinek kb megvan a saját baráti köre aztán kész. Akikkel jóba vagyok meg mindig mennek haza/dolgozni/egyéb helyekre, és lehetetlen kb velük bárhová menni, jobban megsimerni őket, stb (szakomon amúgy meg kb 1-5% a lány, szóval ott pl csak fiúkkal tudnék barátkozni, ha nyitottak lennének az emberek)

Dolgozom amúgy diákmunkásként, és hát picit kívülálló vagyok ott, mert többen is kb 1 éve ott vannak, én meg annyira nem rég csapódtam oda, és picit még úgy is kezelnek, egyébként meg annyira nem látom/hallom nyomait hogy ők szerveznének közös programokat, munkán kívül ott is mindenkinek megvan a saját baráti köre.

Amúgy az egyetemen most szerveztek 1-2 dolgot, de pont nem jókor votlak, pedig szívesen mentem volna. Túrát is szerveznek amúgy, de necces az időpontja annak is, majd meglátom még (meg amúgy azt is a 99% fiú szaknak hirdetik, szóval nem tudom, de ott valószínűleg ismerkedésre nyitottabbak lennének).

De mindenesetre köszönöm az ötleteket!

#4 Egyébként régebben láttam valami ilyesmit, köszönöm az ötletet, utánanézek majd hogy lesz-e valamikor hasonló a közelemben.

2022. okt. 16. 17:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Facebookon van egy olyan opció, hogy események. Ott kitartóan keress (nem, nem viccelek), és baromi sok program lesz.

Következőek:

stand-up estek Budapesten

különböző rajzklubbok

irodalmi estek

beszélgetős estek (A BlaBla Language Exchange szokott azt hiszem minden héten szervezni beszélgetős esteket csütörtökönként)

Szoktak lenni városnéző túrák

Quiz estek

Ingyenes akusztikus koncertek

Ingyenes filmezős estek

biblioterápiás foglalkozások könytárakban

táncos estek (nem fesztivál, hanem ilyen latin tánc és társai)

Ezek mind nagyszerű lehetőségek. És még megannyi van. Tényleg, én minden nap végig szoktam görgetni, mert rengeteg élményt, ismerősöket is szereztem így. Tele van lehetőséggel, csak az emberek nem tudnak róla, hogy vannak ilyenek. Az egyik eseményen meg is lepődtek, hogy honnan hallottam róla, mondtam nekik, hogy Facebookon, és tökre örültek, aztán visszatérő vendég voltam, és megismertek.

2022. okt. 17. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!