Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire sok a 13 év körkülönb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire sok a 13 év körkülönbség?

Figyelt kérdés

Zavart a körkülönbség, emiatt ért véget az ismerkedés köztem és egy 13 évvel idősebb férfi között.

Én 32 N, férfi 45

Ha már az ismerkedés elején zavar, akkor ez úgy gondolom később is fog.. De annyira rossz érzések vannak bennem, attól tartok, hogy meg fogom bánni 😢😢 tudom, hogy felnőtt nőként el kellene tudnom dönteni, hogy mégis mit szeretnék, de teljesen össze vagyok zavarodva.

nov. 3. 22:01
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 13 évvel fiatalabb pasim volt. Soha senkivel nem éreztem ennyire jól magam, mint vele.
nov. 5. 18:29
 22/25 anonim ***** válasza:
0%
Jaaaj, te tényleg megkérdezted ezt?
nov. 6. 08:53
 23/25 anonim ***** válasza:
48%

Akkor minek randiztál vele egyáltalán? Persze nálam is próbálkoztak ilyenek, jól tartom magam, fiatalos vagyok dumával. És volt olyan tényleg, aki jól is nézett ki. De az élet más-más szakaszában vagytok. Gondolom te már hamarosan gyereket akarsz, neki meg már van, vagy ha még nincs akkor is túl öreg lesz hozzá 2-3 év múlva, mire eljutnátok odáig.

Ha jól néz ki, akkor alkalmi kapcsolatnak oké, de hosszú távra én semmiképp nem tenném.

nov. 6. 22:48
 24/25 anonim ***** válasza:
52%
23 nem mindenki akar gyereket...
nov. 7. 08:22
 25/25 anonim ***** válasza:
69%
Ennyi, mindenki ezen lovagol közben a fiatalok egyre nagyobb része nem akar gyereket.
nov. 7. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!