Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok a 13 év körkülönbség?
Zavart a körkülönbség, emiatt ért véget az ismerkedés köztem és egy 13 évvel idősebb férfi között.
Én 32 N, férfi 45
Ha már az ismerkedés elején zavar, akkor ez úgy gondolom később is fog.. De annyira rossz érzések vannak bennem, attól tartok, hogy meg fogom bánni 😢😢 tudom, hogy felnőtt nőként el kellene tudnom dönteni, hogy mégis mit szeretnék, de teljesen össze vagyok zavarodva.
Mindenkit felpontoztam..
Nincsenek írott szabályok az biztos..
Ha zavart, akkor ez van. Idővel csak még jobban kiéleződnek a különbségek. A férfiak többsége 50 felett elindul a lejtőn - itt fáj, ott fáj, magas vérnyomás, erekciós zavarok, prosztata problémák, ingerlékenység, eltunyulás... Te pedig ott leszel egy életerős 30-as nőként és nem fogja tudni veled tartani a lépést.
Én 37 vagyok, a férjem 53. Ég és föld a különbség a 45 éves formájához képest. Én még élni, utazni, szórakozni akarok, ő pedig most megy idő előtt nyugdíjba, mert már le van harcolva és nem bír létezni. Itthon fog ülni, mert ő már nem hajlandó semmit csinálni.
Szerintem csak azért vagy így elkeseredve, mert nem állnak hosszú tömött sorokban az udvarolók. De amúgy ha lenne egy vállalható korodbeli, kérdés nélkül őt választanád.
Ha ez van a háttérben, egy percig ne bankódj, úgyis csak megalkuvás lenne az egészből. Keresgélj tovább a preferált korosztályban.
Ilyen rendes pasival nem mostanában találkoztam. Majd elmúlik ez a rossz érzés
Köszönöm mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!