Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok a 13 év körkülönbség?
Zavart a körkülönbség, emiatt ért véget az ismerkedés köztem és egy 13 évvel idősebb férfi között.
Én 32 N, férfi 45
Ha már az ismerkedés elején zavar, akkor ez úgy gondolom később is fog.. De annyira rossz érzések vannak bennem, attól tartok, hogy meg fogom bánni 😢😢 tudom, hogy felnőtt nőként el kellene tudnom dönteni, hogy mégis mit szeretnék, de teljesen össze vagyok zavarodva.
26 évesen mondjuk gáz felszedni egy 13 éves gyereket
ha mindenki 30 felett van, akkor mindegy
33 vagyok. Szerintem baromi sok. Szexelni mėg azt mondom oké egy idősebb fazon is, ha tényleg normálisan néz ki a korához képest és bírja (bár fél kezemen meg tudom számolni, hány 40 feletti jött be életem során, aki mondjuk nem valami híres ember volt, bár az is ritka), de kapcsolatot nem tudnék vele elképzelni, hogy fiatal, élettel teli nőként azt nézzem, ahogy kihullanak a fogai, a haja, lumbágója lesz vagy mi, nem bír felkelni ülésből, stb. Hagyjuk már. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg semmi nem érdekli, ami engem igen.
(És mielőtt valaki beleköt, hogy mindenki öregszik, igen, csak normális esetben egyszerre, nem az van, hogy én még fitt vagyok és jól nézek ki, de a másik már mindenre alkalmatlan. Hanem együtt leszünk punnyadós öregek.)
Kedves Utolsó!
Az ismerkedés alatt voltak hasonló gondolataim. Hozzá kell tennem, hogy nagyon fiatalos, helyes pasi, kondiba jár... IGÉNYES, ad magára és mindemellett nagyon rendes.. De... már látszódnak rajta az öregedés jelei és mikor Ő már 50 lesz én még csak 38.. Nem tudom fizikailag mennyire lettünk volna összhangban, ha már most zavart engem. Bár ahogy telt az idő egyre kevésbé érdekelt már, de elronotttam, mert a viselkedésemen érződött némi távolságtartás, amit érzett rajtam és emiatt véget vetett az ismerkedésnek.
Úgy voltam vele, hogy jó ez így.. Viszont az utóbbi napokban megesz a fene, hogy lehet, hogy hülye voltam.
Rám jött egy negatív érzés, hogy bárcsak vissza csinálthatnám az egészet.
Szörnyen érzem magam, de lehet, hogy ennek ellenére jobb ez így. 😥😥
Nem beszélve arról, hogy általában korábban meghalnak, úgyhogy simán lehet, hogy 50 körül már özvegy lennél. Ha meg gyereket is akarsz még, akkor ahhoz ő már pláne nagyon idős.
Szerintem ne bánkódj ezen, érthető, hogy most zavar a dolog, de hosszútávon lett volna bőven más, ami zavart volna.
Kinek mi.
Ha gyereket akarnék még biztos nem szülnék 40 felettinek.
Lányom apjával anno 7 év plusz volt, volt párommal 6 (ő 36 évesen halt meg), most 32 vagyok, párom 48...így alakult. Ő jól tartja magát és hasonlóan aktiv élet él, mint én. Nem zavar, őt az elején kicsit zavarta.
De ha az elején is annyira zavar, akkor hagyni kell.
Garancia semmire nincs.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!